Irene er elev på Bleiker videregående skole, der går hun yrkesfagslinjen medieproduksjon og en gang i uken er hun utplassert hos oss. Vi syntes det er veldig hyggelig å ha Irene på kontoret, og ikke minst få bidra til å gi de unge arbeidserfaring.

– Selv startet jeg å jobbe allerede når jeg var 14 år, noe jeg har hatt god nytte av. Derfor var vi ikke i tvil om at vi ville bli bedre kjent med Irene da vi mottok søknaden hennes i høst, sier Thor i Isipisi.

Irene skal være hos oss frem til Juni 2019, og bidrar på kundeoppdrag med design, montering, levering og alt som hører til.

– Drømmejobben min er å bli designer, jeg er veldig glad i å tegne og ta bilder. På fritiden pleier jeg og venninnene mine å ta bilder ute og inne. Vi henter mye inspirasjon fra instagram.

For oss er det viktig at Irene får en riktig opplevelse av hvordan hverdagen er ute i jobb. Hun får arbeidsoppgaver som passer til hennes interesse for design, men også andre oppgaver som oppfordrer henne til å lære nye ting. Vi ønsker at Irene skal få kjenne på hvordan arbeidshverdagen er i forhold til skolebenken. Det tror vi gir et læringsutbytte som hun vil huske lenge.

– Hos isispisi lærer jeg om grafisk design i praksis, hva som er viktig når du skal lage dekor på skilt og med folie. Jeg har litt erfaring med folieskjæring og montering fra skolen, men hos isipisi har jeg vært med på å montere folie ute hos en bedrift.

– På skolen lærer jeg å bruke programmer i Adobe, som inDesign og illustrator. Det har jeg fått nytte av når jeg har designet animasjonsfigurer av de ansatte her hos isipisi.

Når jeg møtte isipisi skjønte jeg at det ville bli gøy å være utplassert her, de er en morsom gjeng som tuller hele tiden.