Det finnes endeløse muligheter med foliering. Gjennom årene har vi vært borti små og store prosjekter av ulik art. Kontorer, miljøer, gjenstander og fasader blir til kunstverk når de dekoreres med former, farger og buskap. Her er et knippe unike folie-prosjekter vi håper du kan bli inspirert av.

 1. Christiania Bikes «Litt Mat»
  Disse sykkel-trallene ble brukt til å dele ut vareprøver for Fjordland sitt nye konsept «Litt Mat». Trallene var helsorte før vi dekorterte de med en spesialdesignet folie.
 2. Kverneriet Solli
  Restaurant og butikkfasader fortjener et unikt uttrykk. Kverneriet i Oslo benyttet vindusfasaden til å gi et unikt inntrykk. Her gjaldt det å ha tunga rett i munnen for at linjer og former skal være i vater.
 3. TGI Fridays forvandling under Pridays
  De to siste årene er TGI Friday forvandlet til en fargeklatt under Pride festivalen i Oslo. Markiser, vinduer, gjerder og hele restauranten får en skikkelig makeover.
 4. Coop Goman Bakeriets spesialtilpassede Piaggio
  Denne lille tralla av en bil fikk virkelig komme frem i sitt rette element etter en runde folie.
 5. Sofistikert kontordekor hos We Are Live
  Byrået We Are Live har virkelig lagt sin sjel i å lage kule kontorlokaler, her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Møteromsdørene deres er dekorert en fargeskiftende folie kalt Blaze. Denne folien gir illusjonen av å endre farge ettersom hvordan blikket rettes på folien, nesten som oljesøl i vann. De benytter diskré grå folie for å skilte til garderober, toaletter og møterom. Les mer her.
 6. Fotspor til Fornebu Shopping
  Fotspor i veien for å dirigere til en retning er et enkelt, men effektivt virkemiddel. Dette er også en populær variant på messer og i kjøpesentre for å tiltrekke mennesker.
 7. Utskjært bilfolie til Porsche Mod Ball Rally
  Denne Porschen skulle brukes i et Europa løp, og ble dekorert med logoen til løpet for anledningen.
 8. Frostfolie på glassvegger
  Frostfolien er en folkekjær folie som du ser over hele bedriftsnorge. Vi har ikke telling på hvor mange vinduer og vegger vi har foliert i grå frost, derfor oppfordrer vi alltid kunden til å tenke litt utenfor boksen med utskjæringer eller andre fargevalg. Doktor Barnegod ønsket i utgangspunktet en ren frostet folie i sine lokaler, men etter litt idèmyldring benyttet de utskjæringer for å piffe opp uttrykket. Les mer her.