Med blant annet en snekker, elektriker og en grafisk designer på laget er ingenting umulig. Sammen med ulike selskaper som eventbyråer, pr-og kommunikasjonsbyråer, samt diverse markedsavdelinger jobber vi tett for å få alle prosjekter, store eller små, trygt i havn.

Vi jobber med et intenst ønske om å løfte markedet for profilering, trykksaker og digital signage til nye høyder. Ved å ha en kreativ og moderne innstilling til alle typer typer prosjekter, kombinert med raske leveringer sier det seg selv at vi sikter høyt.

I mange tilfeller jobber vi som en utvidet markedsavdeling og har kontroll på alle deler av en leveranse. Dette er både effektivt og ikke minst trygt og forutsigbart for våre kunder. Sammen med vårt store nettverk av samarbeidspartnere kan våre kunder være trygge på at vi leverer som avtalt.

Vi blir ekstra gira av utradisjonelle og originale ideer – dine ønsker er våre arbeidsoppgaver!

Kort oppsummert jobber vi hele tiden for/med:

  • Et bredt nettverk
  • Effektivitet
  • Forutsigbar leveranse
  • God service
  • Kunnskap
  • Kreativitet