Det finnes nesten like mange ulike messevegger og systemer som det finnes ulike messer, og det er ingen hemmelighet at det er store variasjoner i kvalitet og holdbarhet. En isiWall er en messevegg med et uendelig stort potensiale og kommer i størrelse fra 0,6-6 meter dette gjør at systemet egner seg like godt som en erstatning for roll-up som en stor pressevegg.

 

isiWall er isipisi

I snart 20 år har vår samarbeidspartner levert innovative og smarte messesystemer av høy kvalitet. Underveis har systemet stadig blitt oppgradert og tilpasset kundens ønsker og behov.

isiWall er nå kommet i en helt ny utgave, nemlig isiWall Light. De nye messeveggene er konstruert med Ø30/34 mm aluminiumsrør for å spare vekt og råmateriale. Disse messeveggene er perfekte for deg som ønsker å tiltrekke oppmerksomhet og promotere ditt budskap. Alle produktene leveres i en praktisk oppbevaringskoffert som standard, noe som gjør dette til et «must-have» produkt.

 

Les merisiWall og isiFrame

 

Få mer oppmersomhet med isiWall

Trenger du en informasjonsvegg på kontoret, eller i et resepsjonsområde, eller kanskje trenger du en erstattning til den litt kjedelige rollupen, ha i bakholdet at veggen du kjøper ikke trenger verken å koste skjorta eller være størst. Det viktigste er at dere vet hva deres eget mål med veggen er. Messevegg fra isiWall er super enkel å flytte rundt, samtidig som den er solid! Og du – det er super enkelt å bytte duken om dere på et tidspunkt trenger å endre budskapet eller design, i tillegg til at du kan ha ulik trykk på hver side av veggen 😉

 

Fordeler med isiWall

  • Kompakt og lettvekt aluminiums konstruksjon
  • Ingen verktøy, eller montasjeskills nødvendig
  • Lang levetid
  • Enkelt å kombinere ulike størrelser
  • Oppbevaringskoffert er standard
  • En eller tosidig trykk
  • Miljøvennlig sublimeringstrykk

 

Thor viser deg hvor isipisi det er å sette sammen en isiWall