Det finnes nesten like mange ulike messevegger og systemer som det finnes ulike messer, og det er ingen hemmelighet at det er store variasjoner i kvalitet og holdbarhet. En isiWall har et uendelig potensiale og kommer i størrelse fra 0,6-6 meter og egner seg dermed like godt som en erstatning til roll-up som en stor pressevegg.

Vi introduserer NY isiWall serie

I snart 20 år har vår samarbeidspartner levert innovative og smarte messesystemer av høy kvalitet. Underveis har systemet stadig blitt oppgradert og tilpasset kundens ønsker og behov.

isiWall er nå kommet i en helt ny utgave, nemlig isiWall Light. De nye messeveggene er konstruert med Ø30/34 mm aluminiumsrør for å spare vekt og råmateriale. Disse messeveggene er perfekte for deg som ønsker å tiltrekke oppmerksomhet og promotere ditt budskap. Alle produktene leveres i en praktisk oppbevaringskoffert som standard, noe som gjør dette til et «must-have» produkt.

SE MER: isiWall Light

Fordeler

  • Kompakt og lettvekt aluminiums konstruksjon
  • Ingen verktøy, eller montasjeskills nødvendig
  • Oppbevaringskoffert er standard
  • En eller tosidig trykk
  • Miljøvennlig sublimeringstrykk

 

Thor viser deg hvor isipisi det er å sette sammen en isiWall