Når det kommer til bilfoliering mener vi at ingenting er umulig. Kom til oss med de villeste og mest fantasifulle ideer og vi vil hjelpe deg å visualisere og konkretisere de til noe som ser bra ut på din bil, henger, campingvogn, sparkesykkel eller tralle for den saks skyld. 

Helfoliering

Vi gjør en del helfolieringer i løpet av året. Alt fra å bytte farge til å lage spennende design som står til ulike profiler er vår spesialitet! Vi leverer et stort spekter av folier, alt fra den blankeste gull til den mest glitrende rosa folierer vi de aller fleste typer biler etter ditt ønske. Det finnes ingen hindringer – kun utfordringer!

Klikk her: Se flere av våre tidligere folieringer

Dekor/delfoliering

Dersom helfoliering kan virke i overkant mye gjør vi også mye delfolieringer. Å foliere crome detaljer i sort, eller Crome-delete som mange kaller det! Legge på logo og telefonnumme er enkle grep som kan gjøre at bilen får et helt nytt utseende og som gjør at bilen går fra å være en helt vanlig bil til å bli en bil som faktisk gjør deg og ditt selskap synlig. Bare tenk deg markedsverdien du også får ved å ha profilert bil! Hvor synlig er ikke en bil som har reklame, og ikke minst en kul reklame folk legger merke til! Dette vil i alle fall ikke gjøre at du får mindre kunder 😉

 

Har du lyst til å drodle litt rundt en ide du har til bilfoliering, send oss gjerne en melding! 

 

PS: Vi anbefaler å alltid benytte en spesialist dersom du skal foliere bilen din for at du skal være sikker på å få best mulig resultat. Dersom du allikevel ønsker å prøve deg som foliemontør har vi samlet våre beste tips her: En enkel guide til montering av bilfolie