Enkelt å forstå – enkelt å bruke 

Bruker du tid på å lete etter et ledig møterom? Med en Møteromsbooker forenkler dette hverdagen til alle på arbeidsplassen. I tillegg er det også mulig å koble systemet opp mot en app som gjør at du kan booke rom mens du sitter å avtaler med kunde.

Har du noen ganger følelsen av at du trenger flere møterom? Møterombooker gir deg innsikt i bestillingsatferd og hvordan møterommene deres utnyttes. Dataene kan brukes til å tilpasse funksjonaliteten og planlegge møterommene bedre.

Brilliante funksjoner

Oppdatert romstatus: Se umiddelbart om et rom er i bruk. Grønn for tilgjengelig, gul for snart opptatt og rødt for opptatt.

Romkapasitet: Viser hvor mange møterommet egner seg for

Kioskmodus: Appen begrenser brukeren til å kun booke møterom og kan tilpasses med hvilke handlinger som er tillatt på nettbrettet. Ingen ekstra fuzz i appen for å gjøre det komplisert.

Spontane møter: Book et rom med kun to klikk! Dine kollegaer som også benytter en digital versjon av møterombookeren vil få oppdatering på romstatus umiddelbart.

Sentral styring: Systemet tillater en sentral styring av alle skjermer i en skybasert webapp – ingen ekstra programvare eller servere nødvendig!

Tilpass utseende: Vis dine egne bakgrunnsbilder og juster gjennomsiktighet. Du kan også velge tilpasset skriftfarge på enheten.

Som meetio partner i Norge hjelper isipisi med å komme i gang, kontakt oss i dag!

Les mer om våre isiScreen produkter