Thomas er utdannet mediegrafiker og vi er stolt over at han nå er vår nye ekspert innen animasjon, film og design. Han er opprinnelig fra det kalde nord, nærmere bestemt Lofoten, men har allerede bodd en stund her i Oslo. Thomas har flere års erfaring fra bransjen, innholdsproduksjon på og til eventer og han har jobbet som freelance grafisk designer med blant annet utforming av logoer. Thomas er genuint opptatt av det visuelle, noe som gjenspeiles i hans tidligere meritter, kreativitet og tekniske sans.

Les merMessestand; bra for markedsbudsjettet ditt, bra for kloden

isipisi er et ungt og kreativt byrå som ikke er tradisjonelle. De har en spennende approach til både markedet og prosjektene, med en helt særegen kompetanse. For meg er det veldig inspirerende og det vil åpne mange kreative dører, håper jeg. 

– Thomas Langnes

Som mediegrafiker jobber Thomas tett med vårt datterselskap isiScreen han jobber med innhold i form av video og animasjon. Han bistår også Morten og Veronika med grafisk design og annen generell innholdsproduksjon, blant annet til sosiale medier og nettside. Thomas har tidligere jobbet mye med statisk grafikk, men han mener at levende bilder og animasjoner får frem budskapet og skaper et mye større engasjement. Uansett hva han produserer, så er han mest opptatt av å vise estetiske og kreative løsninger som gir varige inntrykk.

Les merisipisi tipser: slik lager du enkle designfiler selv!

Thomas har også en ting eller tre å si om gjengen i isipisi 😉

Fine, joviale folk, med smittende arbeidslyst og veldig samarbeidsdyktige. Kaffen er god og takhøyden på kontoret er også høy, noe som er bra for en nordlending 🙂

– Thomas Langnes

Vi kjenner allerede Thomas som en alle tiders fyr med glimt i øyet og en god porsjon humor. Vi gleder oss til å fortsette arbeidshverdagen sammen med deg!

Velkommen ombord!