Når du skal velge profileringsartikler i tråd med ditt grønne ønske anbefaler vi å tenke over disse tre punktene først:

  1. Velg kvalitet fremfor pris
    Produkter som ikke er av det aller rimeligste holder gjerne lenger, ergo trenger man ikke produsere nytt hele tiden. Paraplyer er et typisk produkt som varierer stort i kvalitet og det kan derfor være smart å velge en noe høyere kvalitet for å sikre at det ikke bare blir en «engangs paraply».
  2. Velg varer av nedbrytbare materialer
    Handlenett som er svært populære kan f.eks leveres i et organisk bomulls-materiale som over tid brytes ned. Eller hva med en BPA-fri kaffekopp eller flaske?
  3. Tenk igjennom logo-bruk
    Sørg for at plasseringen av logoen ikke går på bekostning av at kundene faktisk bruker produktene. Store logoer eller logoer som er plassert på ustrategiske steder kan ha en stor påvirkning på om produktet blir brukt eller ikke. Velg heller produkter av god kvalitet med en eller flere diskrete logoer for å sikre at produktet blir brukt.