Thomas er opprinnelig fra det kalde nord, nærmere bestemt Lofoten, men har allerede bodd en stund her i Oslo. Han er utdannet mediegrafiker og vi er stolt over at han nå er vår nye ekspert innen animasjon, film og design. Thomas har erfaring fra grafisk produksjon og er genuint opptatt av det visuelle, noe som gjenspeiles i hans tidligere meritter, kreativitet og tekniske sans.

isipisi er et ungt og kreativt byrå som ikke er tradisjonelle. De har en spennende approach til både markedet og prosjektene, med en helt særegen kompetanse. For meg er det veldig inspirerende og det vil åpne mange kreative dører, håper jeg. 

Som mediegrafiker vil Thomas jobbe med innhold til vårt konsept isiScreen, samtidig som han vil støtte Morten med grafisk design og annen generell innholdsproduksjon, blant annet til sosiale medier og nettside. Thomas har jobbet mye med statisk grafikk, men han mener at å skape levende bilder får frem en helt annen lidenskap for mediefaget. Uansett hva han produserer så er han mest opptatt av å vise estetiske og kreative løsninger som gjør inntrykk.

Thomas har også en ting eller tre å si om gjengen i isipisi 😉

Fine, joviale folk, med smittende arbeidslyst og veldig samarbeidsdyktige. Kaffen er god og takhøyden på kontoret er også høy, noe som er bra for en nordlending 🙂

Vi kjenner allerede Thomas som en alletiders fyr med glimt i øyet og en god porsjon humor. Vi gleder oss til å fortsette arbeidshverdagen sammen med deg!

Velkommen ombord!