Vi hadde gleden av å ha Felix på besøk hos oss i starten av Februar 2020. Gjennom arbeidsuke på skolen skulle han hospitere hos en bedrift for å lære om hvordan arbeidslivet fungerer og litt om hva som kreves for å drive en bedrift.

Felix er 14 år og har tatt alle arbeidsoppgaver med et stort smil og en ståpåvilje vi sjelden har sett maken til!


📸: isipisi AS

Det har vært veldig moro å være på arbeidsuke hos isipisi! De har tatt veldig godt i mot meg og inkludert meg i mange forskjellige arbeidsoppgaver. – Felix Olsen Stenbakk

For oss er det både lærerikt og morsomt å ha elever på besøk i arbeidsuker, vi får lære mye om perspektivet i forhold til arbeidslivet, samtidig som vi får vist frem hvordan vi forankrer verdiene våre i måten vi jobber. Sist, men absolutt ikke minst, lærte vi Felix at noe av det viktigste er at du har det moro på jobb – for trivsel fordrer motivasjon!

Fredagen avsluttet vi som seg hør og bør med både baguetter, hvetebakst, fekting (en av Felix sine hobbyer er fektig, noe vi selvfølgelig måtte få prøve) og fredagsdisco etter en litt høytidelig overrekkelse av diplom for god arbeidsinnsats 😉

Vi gleder oss til å følge Felix videre og er helt sikre på at han vil storkose seg i arbeidslivet om noen år!