bli kjent med en isipiser: Merete

Merete er vår ekspert på digital markedsføring. Med sitt brennende engasjement er hun alltid oppdatert på det siste innen feltet. Hun har en mastergrad i merkevareledelse og hennes kompetanse innen kommunikasjon og merkevareledelse, har vært med på å utvikle isipisi til å bli et moderne markedsbyrå. 

Merete har dyp innsikt i sosiale medier og sørger for at vi, så vel som våre kunder er synlig der det gjelder, når det gjelder. Strategi, og spesielt innen digital markedsføring, er førsteprioritet når Merete tar hånd om kundene våre. Uten mål og en plan kommer en ikke langt. Merete har kontroll og struktur i strukturen, i tillegg holder hun gutta i ørene og sørger for at ting går etter planen. (Blir planlagt).

Les mer: De viktigste SEO trendene akkurat nå. 

Merete er isipisi’s helt egen tekstforfatter. Det er hun som har skrevet så og si samtlige innlegg du finner på vår hjemmeside samt Facebook og LinkedIn. Som dere kanskje ser er det ikke Merete som har sammenfattet denne teksten (.. men tipper hun går over.).  

Før vi var så heldige å få Merete inn på isipisi-teamet, jobbet hun blant annet med salg av reklametelt i alle størrelser. Hos Merete får du super service, hun er alltid rettferdig og direkte. Du kan være sikker på at hun holder godt i alle tråder.

Les mer: Nettsideopplevelse er viktigere enn noen gang!

Her kommer fire kjappe fun-facts om strategen Merete:  
  • Merete elsker Dr. Phil og har opptak av alle episodene lagret på ekstern hard-drive. Dette tar hun frem om det er dårlig vær eller om hun bare savner alles favoritt-doktor.  
  • Merete kan være ganske utålmodig og det verste hun vet er å vente på noe som ikke burde ta lang tid. (Sånn som denne artikkelen vi gutta måtte skrive… ) Beklager Merete.  
  • Hun er utrolig organisert. Alt må ligge på riktig og samme plass til enhver tid. Når det gjelder organiseringen, så er det ingen regel uten unntak. Hun kan noen ganger bruke hele huset som klesskap. Deretter tar den organisatoriske OCD’en over og hun må ta et skippertak for å rydde alt igjen. (Kreds: Mannen til Merete) 
  • Merete drikker ikke kaffe, men hun har jammen en kaffekopp med bilde av seg selv på pulten.