bli kjent med en isipiser: Thomas

La oss presentere Thomas – worlds greatest designer! Neida…. Joda…. Thomas er det nyeste (og yngste) medlemmet av team isipisi! Han er utdannet mediegrafiker og har jobbet flere år i reklamebransjen. I isipisi fyller han rollen som humørspreder og kreativ sparrepartner til fingerspissene.

Les mer: isipisi tipser: dette trenger du av egenprofilert kontorrekvisita

For deg som kunde er Thomas opptatt av å levere ypperste kvalitet igjennom hele prosessen. Mest av alt er han opptatt av å levere et resultat som både oser kvalitet og personlighet. Han er opptatt av at man skal tørre å være kreativ og tenke utenfor den berømte boksen.

Thomas er så heldig at han kan bruke sin hobby også i jobbsammenheng (sjekk ut hans instagram-konto). Som lidenskapelig videofotograf/fotograf er han opptatt av å fange stemningen og gi publikum et innblikk i hvem dere er og hva dere gjør. Han jobber også tett med motion graphics for vårt datterselskap isiScreen og deres kunder med blant annet innholdsproduksjon til digitale skjermer.

Les mer: Trenger du hjelp med design? Da bør du snakke med en av disse.

Kvalitet, kvalitet, kvalitet. Jeg er stolt over å jobbe i isipisi fordi vi har hovedfokus på å levere gode produkter og tjenester av høy kvalitet. Selv er jeg opptatt av de små detaljene som jeg mener utgjør det lille ekstra.

– Thomas Langnes, medieprodusent

Fire kjappe fun-facts om worlds greatest medieprodusent Thomas:

💡 Ivrig skater på 28+ sammen med vår kjære Morten på 40+

💡 Lidenskapelig opptatt av god kaffe og kan lett bruke store deler av lørdag og søndag morgen på å lage den perfekte koppen med sort gull!

💡 Han har sett TV-serien Friends ca 124 ganger, og «How I Met Your Mother» minst 234 (!!!!) ganger!

💡 Ankom Oslo med macen i sjarken sin etter å ha rodd hele veien fra Lofoten 🛶