bli kjent med en isipiser: Thor

Uten Thor – ingen isipisi!

Prosjektleder Thor kom med danskebåten fra Danmark i 1984, bare 3 år gammel, og er grunnleggeren av isipisi. Som utdannet tømrer er Thor hjernen bak det aller meste av det vi bygger her på huset, alt fra aktiviteter til messer til store konstruksjoner. Han ser stort sett ingen begrensninger, kun løsninger.

På huset fyller Thor mange ulike roller; han er en særs dedikert prosjektleder, lydmann, handyman, kreativ brainstormer og ikke minst en humørspreder!

Les mer: Møt prosjektlederne som holder i alle trådene!

Med sin solide erfaring som grafisk rådgivning og prosjektleder i event-bransjen vil du som kunde oppleve at Thor er genuint opptatt av å finne løsninger som både er kreative, praktiske, unike og som samsvarer med deres profil.

Tanken bak isipisi er at kundene skal kunne få alle varer og tjenester de trenger innen profilering og markedsføring på ett sted. På den måten kan vi presse frem de beste avtalene hos våre leverandører samtidig som kunden kun forholder seg til en leverandør. Det skal ikke være lett – det skal være isipisi.

– Thor Andrew Christensen, Daglig leder 

Her kommer fire kjappe fun-facts om vår venn Thor:

💡 Det var Henriette, Thor sin kone, som foreslo navnet isipisi. Dette fordi Thor stadig vekk gikk rundt å sa «det er easy peasy!»

💡 Han har gått 1 år på kunstskole i København. Her brukte han tiden til å lage en byste som i dag står utstilt i stuen hos hans mor på Høvik

💡 Hans beste partytriks er uten tvil hans evne til å gå manekeng med den største innlevelse. Spør om en visning neste gang du ser han!

💡 Han bærer tittelen Lord Thor Andrew Christensen of Chaol Ghleann? Han eier således en bitte liten del av Dunans Castle i Skottland

Ønsker du å komme i kontakt med Thor?
Send han en mail da vel 👉  thor@isipisi.no