Messestands og event

Eie eller leie messestand? Dette bør du tenke på

Er du usikker på om du skal leie eller eie messestand? Mange tror at når du leier en messestand begrenser det seg hvilke muligheter du får. Det stemmer ikke. Alt kan leies fra store til små ting, og skreddersys etter deres behov. Vi har samlet noen fordeler og ulemper ved å leie eller eie en messestand.

LEIE VED HYPPIG KAMPANJE SKIFTE

Selv om du leier messestand kan denne tilpasses og modifiseres slik du selv ønsker det, det finnes ingen eller svært få begrensninger. Den største grunnen til å leie er ganske naturlig forbundet med hvor ofte dere er på messe og formålet. Hvis dere er på messe èn gang i løpet av et år kan det være greit lurt å tenke på mulighetene for å leie messestand. 


Andre fordeler med å leie:

  • Dere ønsker ikke ta kostnadene med å kjøpe en messestand
  • Størrelsen på standen varierer fra gang til gang.
  • Mangel på oppbevaringsplass til utstyret
  • Alt kan leies, helt ned til visittkortholder og opp til store avanserte messer og møbler.
  • Inkluderer montering (og også en monteringskostnad, som kanskje er å anse som en ulempe.
  • Små stander koster mer å eie, enn å leie.

Les også: Slik får du en velykket messestand

TA HENSYN TIL MILJØET VED Å EIE

Er du en ivrig messedeltaker er det langsiktige kostnads perspektivet helt klart den største fordelen. I tillegg er gjenbruk naturligvis mye mer miljøvennlig. Når du ikke har store behov for spesialtilpasninger hver gang du er på messe, vil anbefalingen vår være å eie. Når du blir kjent med ditt eget messeutstyr trenger du ikke montør, men kan gjøre mye av arbeidet selv. 

SPESIALDESIGNET MESSESTAND

Uavhengig av om du ønsker å leie eller eie kan vi bistå med å designe stand for deg. Vi kan designe og rådgi på standplasser i alle størrelser og tar alltid utgangspunkt i hva målet med messen er.

Har du spørsmål rundt messe, legg igjen en kommentar i chatten vår 🙂