Felix – elev og arbeidsjern

Først og fremst; for en glede det var å ha Felix hos oss og for et arbeidsjern!

Vi hadde gleden av å ha Felix på besøk hos oss i starten av Februar 2020. Gjennom arbeidsuke på skolen skulle han hospitere hos en bedrift for å lære om hvordan arbeidslivet fungerer og hva som kreves for å drive en bedrift.

Felix er 14 år og har tatt alle arbeidsoppgaver med et stort smil og en ståpåvilje vi sjelden har sett maken til!

Det har vært veldig moro å være på arbeidsuke hos isipisi! De har tatt veldig godt i mot meg og inkludert meg i mange forskjellige arbeidsoppgaver.

– Felix

For oss er det både lærerikt og morsomt å ha elever på besøk i arbeidsuker. Vi får lære mye om perspektivet i forhold til arbeidslivet. Samtidig som vi får vist frem hvordan vi forankrer verdiene våre i måten vi jobber. Denne gangen var det spesielt lærerikt for oss å vite mer om hvordan dagens ungdom tenker at arbeidslivet er. Sist, men absolutt ikke minst, lærte vi Felix at noe av det viktigste er at du har det moro på jobb. Trivsel fordrer motivasjon!

Les mer: Vår praksiselev, Irene, vil huske sitt opphold hos oss

Fredagen avsluttet vi som seg hør og bør med både baguetter, hvetebakst, fekting (en av Felix sine hobbyer er fektig, noe vi selvfølgelig måtte få prøve). Fredagsdiscoen var som seg hør og bør på plass etter en litt høytidelig overrekkelse av diplom for god arbeidsinnsats 😉

Vi gleder oss til å følge Felix videre og er helt sikre på at han vil storkose seg i arbeidslivet som det arbeidsjern han er!

Legg igjen en kommentar