Grafisk design til trykte og digitale flater

Et godt design kan glede, skuffe, begeistre og irritere. Alt kommer ann på hva hensikten med designet er. Våre erfarne designere hjelper deg med å finne ditt uttrykk basert på din målsetting. Design kan være alt fra oppsett av visittkort til konseptutvikling og branding.

Logo
Branding
Illustrasjon
Konseptutvikling

Bevegelsesgrafikk
Webdesign
Reklame og annonser
3D-design

Pakningsdesign
Storformatprint
Trykksaker
Profilartikler

C-Medical

Profil og nettside for nytt fertilitetstilbud

Les mer om prosjektet →

Nordea Finance og Gjensidige

Digitalt innhold for Nordea og Gjensidige

Les mer om prosjektet →

Buskerud Elektro

Nettside, identitet og foto for Buskerud Elektro

Les mer om prosjektet →

Rapido Group Scandinavia

Bobilhelgen.no – digital kampanje

Les mer om prosjektet →

Event Partner

Ny drakt og nettside for Event Partner

Les mer om prosjektet →

NORDEA FINANCE OG GJENSIDIGE

Kan du bil?

Les mer om prosjektet →

Design er en måte å visualisere informasjon på, ofte er dette kalt grafisk design. Å visualisere informasjon kan hjelpe mottakeren å forstå komplekse ideer og konsepter ved å bruke bilder, farger og tekst. Grafisk design er også viktig fordi det hjelper oss å skape en visuell identitet for bedrifter, organisasjoner og merkevarer. Dette er viktig fordi man ønsker at mottaker skal kunne identifisere seg med det visuelle for å få en sterkere tilknytning til selskapet. Våre dyktige og erfarne designere kan hjelpe deg med å skape en unik og gjenkjennelig visuell identitet som vil skille deg ut fra mengden.

Hvorfor bør du bruke en grafisk designer?

Det er mange gode argumenter for hvorfor du bør bruke en grafisk designer, og nedenfor har vi samlet noen av de tre viktigste punktene for at du skal få mest verdi for investeringen.

1. Bygge merkevare

Våre designere vil kunne hjelpe deg med å skille deg ut i mengden ved å skape en unik visuell identitet. For grafisk design spiller ikke bare ne vital rolle for å bygge identitet, et godt gjennomført design vil også hjelpe med å gi bedriften troverdighet. En godt utarbeidet identitet vil ikke bare kommunisere hvem du er, men også appellere direkte til målgruppen.

2. Nettsidedesign

I en stadig mer digital verden stilles det strengere krav til universell utforming og god brukeropplevelse på nettsider. Våre grafiske designere kan hjelpe deg med å sørge for at du har en nettside som er godt gjennomarbeidet når det kommer til brukervennlig, navigasjon og samtidig fremheve de områdene du ønsker fokuset til kundene mot.

3. Sosiale medier

Våre designere har jobbet med utforming av publiseringsplaner for store merkevarer og er derfor svært erfarne på området. De knytter merkevaren direkte med budskap for best effekt. Sammen med resten av teamet så vil vi sørge for at dere velger rette plattformer, velger riktig kommunikasjonsform, og ikke minst at det visuelle knytter alt sammen.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om hva vi kan hjelpe deg med når det kommer til design? Ta kontakt med oss via telefon eller epost!