Vi kan

Design

Et godt design kan glede, skuffe, begeistre og irritere. Alt kommer ann på hva hensikten med designet er. Våre erfarne designere hjelper deg med å finne ditt uttrykk basert på din målsetting. Design kan være alt fra oppsett av visittkort til konseptutvikling og branding.

Design er en måte å visualisere informasjon på, ofte er dette kalt grafisk design. Å visualisere informasjon kan hjelpe mottakeren å forstå komplekse ideer og konsepter ved å bruke bilder, farger og tekst. Grafisk design er også viktig fordi det hjelper oss å skape en visuell identitet for bedrifter, organisasjoner og merkevarer. Dette er viktig fordi man ønsker at mottaker skal kunne identifisere seg med det visuelle for å få en sterkere tilknytning til selskapet. Våre dyktige og erfarne designere kan hjelpe deg med å skape en unik og gjenkjennelig visuell identitet som vil skille deg ut fra mengden.

Hvorfor bør du bruke en grafisk designer?

Det er mange gode argumenter for hvorfor du bør bruke en grafisk designer, og nedenfor har vi samlet noen av de tre viktigste punktene for at du skal få mest verdi for investeringen.

1. Merkevarebygging

Våre designere vil kunne hjelpe deg med å skille deg ut i mengden ved å skape en unik visuell identitet. For grafisk design spiller ikke bare ne vital rolle for å bygge identitet, et godt gjennomført design vil også hjelpe med å gi bedriften troverdighet. En godt utarbeidet identitet vil ikke bare kommunisere hvem du er, men også appellere direkte til målgruppen.

2. Nettsidedesign

I en stadig mer digital verden stilles det strengere krav til universell utforming og god brukeropplevelse på nettsider. Våre grafiske designere kan hjelpe deg med å sørge for at du har en nettside som er godt gjennomarbeidet når det kommer til brukervennlig, navigasjon og samtidig fremheve de områdene du ønsker fokuset til kundene mot.

3. Sosiale medier

Våre designere har jobbet med utforming av publiseringsplaner for store merkevarer og er derfor svært erfarne på området. De knytter merkevaren direkte med budskap for best effekt. Sammen med resten av teamet så vil vi sørge for at dere velger rette plattformer, velger riktig kommunikasjonsform, og ikke minst at det visuelle knytter alt sammen.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om hva vi kan hjelpe deg med når det kommer til design? Ta kontakt med oss via telefon eller epost. Vi har samlet et lite knippe med referanser om du ønsker å lese mer om ulike designoppdrag.