Hvorfor ha en digital brandguide?

Mange av de som jobber innen markedsføring og salg har stadig spørsmål om hvilke regler man skal forholde seg til når det gjelder logo og profil. Slike spørsmål er tidkrevende for begge parter, derfor kan det være smart å investere i en digital brandguide.

Enkelhet

Med en digital brandguide, gjør du slutt på å sende mail til designeren om å få tilsendt logoen for 18. gang. Hva er fargekoden på den lilla fargen vår? Har du den også i hvit? Hva heter fonten vår igjen? Norske Brandpad har laget et verktøy for dette. Et digitalt sted hvor man oppbevarer logoer, fargekoder, fonter, brandbilder, hva enn du trenger, når du trenger det.

Les mer: Trenger du hjelp med design? Da bør du snakke med en av disse.

Gir mening

Men hva med den gode gamle pdf’en med brandregler, tenker du? Hele poenget med en digital brandguide, er å forholde seg til én link, hvor du kjapt skal få tilgang til det du trenger. Bare på noen sekunder og noen få klikk, så har du logoen i png-format. Og om logoen skulle endre seg i morgen, erstattes bare den nye med den gamle – linken er fortsatt den samme. På den måten er guiden din alltid oppdatert og man sparer masse tid og mailer – er det ikke deilig!

Need to have

Brandpad er et produkt man virkelig trenger. Alt i fra små til store bedrifter, har nytte av dette verktøyet. Det er også veldig brukervennlig. Med noen enkle steg er man i gang. Man starter med å laste opp fonten sin, deretter putter man inn fargene sine og Brandpad vil automatisk finne ut av fargekodene for trykk og skjerm. Så laster man opp en mappe med logoene sine, og da er man egentlig klar! Så er det bare å dele linken, når noen spør. Du kan også velge å passordbeskytte guiden.

Sjekk ut vår digitale brandguide: https://brandpad.io/isipisi/

Ønsker du hjelp til å sette opp en Brandpad? Kontakt Thomas på thomas@isipisi.no så hjelper han deg med en Brandpad 🎉🤓