isiScreen - få mer oppmerksomhet, og øk salget

Digital signage er for alvor på vei inn i det norske markedet og i mange bransjer har det allerede tatt over for tradisjonelle plakater. Konseptet isiScreen er satt sammen slik at du skal slippe å forholde deg til design av innhold og tekniske utfordringer som lysstyrke og hvilke skjerm som passer til hvilke formål. Vi vet hvilken type skjerm du trenger, vi sørger for montering og sist men ikke minst produserer vi innhold basert på dine ønsker og ideer.

Alt du trenger å gjøre er å ta stilling til følgende spørsmål:

  1. Hvor skal skjermen være?
  2. Hva vil du vise på den?

… så fikser vi resten!

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Innholdsproduksjon

Et tydelig budskap støttet opp av et godt design fremhever og tydeliggjør innholdet, samtidig som det bidrar til å forsterke eksisterende, eller ny, identitet. isiScreen-konseptet innebærer at vi hjelper deg med å kvalitetssikre disse elementene slik at du kan være trygg på at din profil blir ivaretatt.

Det første vi ser på er hvor skjermene er tenkt plassert. Vi setter oss inn i målgruppen din og analyserer trafikkstrømmen og sørger for at innholdet du viser er relevant for menneskene som ferdes i eller rundt miljøet og dermed hjelpe til med å påvirke de i retning av et kjøp.

Book et møte

Brukervennlig software på alle isiScreen

Avhengig av bransje og type bruk tilbyr vi ulike software. Felles for alle er at de er enkle å forstå og ikke minst bruke. De fleste softwarene vi bruker er bygget opp med et drag-and-drop system hvor du enkelt kan endre innhold, klokkeslett, visningstid og kampanjer.

Det skal være isipisi å velge isiScreen!

Kontakt oss for en demonstrasjon

40%

Over 40% av de handlende sier at relevant informasjon på digitale skjermer nær kjøpstidspunktet kan påvirke hva de faktisk kjøper.

8/10

8 av 10 kunder sier de har gått inn i en butikk fordi informasjon på den digitale skjermen fikk deres oppmerksomhet og gjorde de nysgjerrige.

400%

Digitale skjermer trekker opptil 400% mer oppmerksomhet enn statiske plakater.

Skjermer til innendørs bruk

isiScreen Inneskjerm kommer i størrelser fra 10″ til 98″ og egner seg godt i normalt lyssatte rom. Skjermene har en lysstyrke på 500 eller 700 NITS.

Inneskjermer egner seg meget godt som resepsjons- og interne informasjonsskjermer. Visste du for eksempel at det bare er ca 8% av de ansatte som bruker et intranett daglig? Og kun 50% av de ansatte som bruker det i løpet av en måned? Ved å plassere en skjerm ved en av kaffeautomatene eller i ansattloungen garanterer vi at informasjonen du serverer på intranettet vil synes for langt flere enn de 8%.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Skjermer til montering i vindu

isiScreen Vindusskjerm er i hovedsak beregnet på fasadevinduer og kommer i størrelsene 46″, 55″ og 75″. Skjermene har en lysstyrke fra 1000 til 4000 NITS avhengig av om du ønsker enkel eller dobbel skjerm. Ved valg av dobbelskjerm (kommer i størrelsene 46″ og 55″)  har du bilde på begge sider av skjermen.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Skjermer til utendørs bruk

isiScreen uteskjermer kommer i størrelser fra 46″ til 85″ og er spesiallaget for utebruk. Disse skjermene har en lysstyrke på 2500-3000 NITS. Skjermene kommer med integrert powerbox.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Spesialdesignede skjermer

Vi spesialbygger og designer skjermer noe som betyr at det er plassen og budskapet du ønsker å benytte som bestemmer størrelse og type skjerm.

Kontakt oss for en uforpliktende prat

Møterombooker

Det universale bookingsystemet gjør møtebooking i alle typer bedrifter enkelt. Bruk tiden til noe annet enn å lete etter et ledig møterom, forstyrrelser fra kollegaer på jakt etter et ledig rom eller tomme rom som følger av kansellerte møter. Med vår møtebooker kan du hei til en møte-hverdag med mer møter og økt produktivitet!

Kontakt oss for en uforpliktende prat