Vi er alle lei Covid

– Og de som fortsatt har faks. Det er kanskje på tide å fornye seg? 📠

Okey, så innser vi at det kanskje er litt tidlig å fleipe med Covid, men vi nekter å tro at vi er de eneste som kjenner på det🙈 Det må være lov å si det som det er – vi er lei Covid! Vi fortsetter å holde god avstand og bruke munnbind, men ønsker vi å bruke denne tiden til noe mer positivt. La oss hjelpe deg med å ta bedriften din til nye digitale høyder!

Si det med et bilde eller en enkel animasjon

Fotografi er mer enn et bilde, det er en stemning og et innblikk i hvem dere er og hva dere gjør. Vi tør å være kreative og tenke annerledes! Mens en enkel animasjon kan utgjøre hele forskjellen for hvordan budskapet ditt oppfattes. Selv en enkel animasjon er mer effektivt enn et bilde fordi øyet trekkes mot bevegelse.

💡 Video/animasjon er favorisert hos blant annet Facebook og kan gi opptil 50% lenger rekkevidde enn et enkelt bilde.

Video og bevegelsesgrafikk

Vår dyktige videofotograf hjelper deg med å skape video som engasjerer publikumet ditt til å gjøre en handling. Det trenger ikke være avansert, resultatet kan bli minst like bra med enkle elementer! Se bare filmen vi har laget for samarbeidet mellom Nordea Finans og Gjensidige Forsikring 👉

💡 Visste du at nesten 60% av et gitt publikum i f.eks sosiale medier foretrekker å se video fremfor å lese tekst og se bilde?

Digital markedsføring

Det å være synlig i digitale flater har aldri vært viktigere. I samarbeid med deg å slager vi en solid digital strategi som er godt forankret i den overordnede markedsplanen deres. Vi tar utgangspunkt i både korte og langsiktige mål for å sørge for at vi får de beste resultatene.

Synlig som fem flate visittkort!

Svært mange markedsbyrå snakker mye om at man MÅ være digital, og mange snakker som om trykksaker er helt 2018. Vi derimot er ikke helt enige i det, for er det noe vi får daglige spørsmål om så er det så er det visittkort, flyers, notatbøker og blokker, kalendere, klistremerker, plakater osv.

For trykksaker handler også om å være synlig, bare på den gode gamle analoge måten 😉 Fem flate visittkort kan være vel så synlig dersom du bruker de riktig!

Nysgjerrig på hvem vi er? 😉

Vel, vi er et kreativt markedsbyrå som holder til på Lysaker utenfor Oslo. Vi jobber daglig med kunder for å løse små og større utfordringer både ved hjelp av analog markedsføring, digital markedsføring og med produkter som synliggjør bedriften din. Vårt mantra er at ingenting er umulig, det umulige trenger bare litt ekstra kreativitet.

Om du har lyst til å bli bedre kjent med oss kan du gjerne klikke deg inn her isipisi.no/om-oss, ellers så finner du en hel artikkelserie om hver og en av oss her: isipisi.no/lesestoff 🤓

For alle andre henvendelser,
snakk med Martin
👉

Telefon: +47 98 62 77 00
E-post: martin@isipisi.no