Vi konseptutvikler, designer, rigger og bygger nøkkelferdige stands til messer og events!

Messestands og event favner mange type arrangementer. Felles for de, er at å delta kan være en gylden anledning til å skille seg ut og fange oppmerksomheten til potensielle kunder og samarbeidspartnere. Vi tilbyr standard messeutstyr for deg som ønsker noe enkelt, eller konseptutvikling om du ønsker å stjele showet 😎

Dentsu Creative

ZERoh! Sæft Taste Lab

Les mer om prosjektet →

HOLDBAR OG UMAMI-MESSEN

Fikk du med deg standene vi bygde på Umami 2023?

Les mer om prosjektet →

The International Døds Federation

Døds World Championship siden 2018 💥

Les mer om prosjektet →

Mktg

Hvordan vi løste en kontaktløs sampling for Coca-Cola Tour

Les mer om prosjektet →

Haglöfs

Messestand for Haglöfs

Les mer om prosjektet →

MKTG & TRIPPEL-M

Videokube på Aker Brygge

Les mer om prosjektet →

Fra A til Å(rets stand)

Det å bruke messestand som en gjennomtenkt del av markedsmiksen er for mange bransjer uunnværlig. Våre messedesignere er lidenskapelig opptatt av at din merkevare og profil skal utnyttes til det fulle når de tegner din stand. Vi sørger for å levere hele prosjektet fra A–Å, fra idéutvikling og design, til produksjon og prosjektledelse frem til ferdig montert stand. 

Vi har gjennom flere år opparbeidet oss bred kompetanse når det gjelder hva som er lurt å tenke på når man skal planlegge og lage en stand som skiller seg ut på messer og samtidig gir besøkende en god opplevelse. Blant annet leverer vi messer og konsepter til nasjonale messer, fellesstands og fagmesser.

Les merSkal du på messe? Slik setter du sammen en messestand!

Tenk på dette før du tar kontakt med en potensiell messe- og event partner

Før dere kontakter en messe- og event partner kan det være smart å tenke gjennom noen punkter først. Dette vil gjøre oppstarten av arbeidet enklere og ikke minst mer effektivt.

1. Tid

Sørg for å ha nok tid til å gjennomføre en god prosess. Å lage et godt konsept krever ofte sparring mellom kunde og leverandør. Vær beredt til å sette av tid til å opprettholde deadlines slik at man unngår forsinkelser i ulike deler av leveransen.

2. Budsjett

Vær ærlig om hvilke tanker dere har gjort dere har gjort dere rundt budsjett. Et estimat er det nest beste etter et konkret budsjett og vil hjelpe en potensiell partner med å lage et realistisk konsept som utnytter rammen deres til det fulle.

3. Størrelse på standen

Ha med dere skissen dere fikk når dere booket standen, hvilken plass er dere på.  Ut fra den kan vi finne viktig informasjon som plassering, hvem som skal stå ved siden av dere, takhøyde, elektriske punkter, stolper og andre ting. Og ikke glem å oppdater leverandøren med eventuelle endringer underveis.

4. Visuelt

Gjør dere gjerne noen tanker om hvordan dere ønsker at standen skal se ut. Skal den være tett knyttet opp mot profilmanualen eller skal den kanskje gå utenfor fordi dere skal lansere et nytt konsept/produkt?

5. Funksjon

Trenger dere ekstra tilgang til strøm? Ekstra lys? WiFi-tilgang? eller kanskje vanntilkobling til kaffemaskinen? Dette er viktig elementer det er lurt å gjøre seg noen tanker om fordi det kan være svært utfordrende senere i prosessen.

6. Gjenbruk

Dersom dere planlegger å delta på flere messer kan det være smart å tenke på dette i idefasen. Å lage elementer som kan gjenbrukes er både kostnadseffektivt og miljøvennlig.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om hva vi kan gjøre med messer og utstillinger? Ta kontakt med oss!