Om Isipisi

Hva gjør vi?

Vi skaffer det du eller bedriften din ønsker av profilartikler, markedsmateriell og trykksaker. UV-trykk eller plottrykk, offset eller digital print, giveaways eller små og store elementer til din forlokkende bedriftstand. Uansett hvilket format og flate du foretrekker, er dine ønsker våre arbeidsoppgaver.

Kom gjerne til oss med tanker utenfor den velkjente boksen. Spesialproduksjoner skaper bare positive suggesjoner. Forlengs eller baklengs – like enkelt som du kan lese navnet vårt begge veier, skaffer vi det du trenger av trykk.

Hvorfor velge oss

Fordi det viktigste for Isipisi er å gi deg det du etterspør samtidig som du får god service. Vi har erfaring med mange forskjellige og utfordrende produksjoner, og har med det skaffet oss et bredt nettverk av samarbeidspartnere og underleverandører som alle har kvalitet, effektivitet og god kundeservice som sine grunnpilarer.

Isipisi er rett og slett din totalleverandør. Ved å samle alle bestillingene dine i en samlet enkeltbestilling til oss, slipper du å forholde deg til mange ulike leverandører. Dermed sparer du tid som du heller kan bruke til å gjøre det som egentlig er jobben din.

Hvem er Isipisi?

Isipisi tenker bredt og smalt, lavt og høyt, lite og stort, og arbeider alltid på høytrykk for å gi deg det du ønsker av markedsmateriell og profilartikler med trykk. Om det gjelder å få logoen din på en kulepenn eller et gigantisk PVC-banner som skal henge vis-à-vis lokalene til konkurrenten din, spiller ingen rolle for oss. Dine ønsker er uansett våre kommende arbeidsoppgaver.

Med bakgrunn fra event- og trykkbransjen, eksponeringsdesign og visuell design har vi opparbeidet oss kunnskap og kompetanse til å ta på oss et mangfold av forskjellige oppgaver. Målene våre er å være proaktive i forhold til å finne nye og spennende produkter av høy kvalitet, funksjonalitet og estetikk som dekker oppdragsgivers behov og ønsker.

Vi tenker med hjernen og bruker øynene til å se løsninger, og ikke til å se hva klokken er.

Hos oss finner du forresten ingen åpningstider. For vi er alltid åpne.

Thor Andrew Christensen

Prosjektleder / Rådgiver

Thor har tidligere arbeidet med reklamefinansierte biler, som prosjektleder i eventbransjen og de senere årene innen trykkeribransjen, henholdsvis som grafisk rådgiver og prosjektleder. Han har også arbeidet som tømrer og med teknisk tegning, noe som gir Isipisi et fortrinn med tanke på spesialproduksjoner og tegning av for eksempel messestands.

Thor er kreativ, løsningsorientert og spiser utfordrende utfordringer til frokost.

90 51 18 90

Martin Holm

Prosjektleder / Rådgiver

Med bakgrunn som avdelingsleder for spesialproduksjon av tekstil og profileringsprodukter, har Martin opparbeidet seg god erfaring innen trykk, produktutvikling, butikkdrift, design og salg.

Martin har også bakgrunn som håndverker, noe som gjør ham både bevisst og ubevisst kreativ. I likhet med Thor ser han på utfordringer som en berikende måte å få i seg ny kunnskap og til å finne nye veier frem til de beste løsningene.

Men sin håndverkerbakgrunn liker han å være kreativ, og ser løsninger på de fleste utfordringer.

98 62 77 00

Morten Hermansen

Prosjektleder / Rådgiver

Morten har jobbet i grafisk bransje i 10 år, og har bred erfaring på mange områder i bransjen. Han har jobbet med digital produksjon og ferdiggjøring, og var leder på et print- og designsenter i 4 år.

Morten er utdannet grafisk designer, og har også bakgrunn innen systemutvikling og programmering.

Han har opparbeidet seg omfattende kunnskap når det gjelder prosessen fra ide til ferdig produkt. Morten elsker trykksaker og "visuelle duppeditter", og jager alltid etter å levere kunden et perfekt produkt.

90 67 38 74