Isipisi består av en snekker, en elektriker og en grafisk designer som alle har et ønske om å løfte markedet for profilering og trykksaker til nye høyder. Dette får vi til gjennom rask levering, kreative og moderne løsninger og med en innstilling som tilsier at ingenting er umulig.

Like enkelt som du kan lese navnet vårt forlengs og baklengs, skaffer vi det du trenger av trykk. Kom gjerne til oss med tanker utenfor den velkjente boksen, dine ønsker er våre arbeidsoppgaver og spesial produksjoner gir oss ekstra energi og entusiasme.

THOR ANDREW CHRISTENSEN
PROSJEKTLEDER / RÅDGIVER

Thor har tidligere arbeidet med reklamefinansierte biler, som prosjektleder i eventbransjen og de senere årene innen trykkeribransjen, henholdsvis som grafisk rådgiver og prosjektleder. Han har også arbeidet som tømrer og med teknisk tegning, noe som gir Isipisi et fortrinn med tanke på spesialproduksjoner og tegning av for eksempel messestands.

Thor er kreativ, løsningsorientert og spiser utfordrende utfordringer til frokost.

+47 90 51 18 90
thor@isipisi.no

MARTIN HOLM
PROSJEKTLEDER / RÅDGIVER

Med bakgrunn som avdelingsleder for spesialproduksjon av tekstil og profileringsprodukter, har Martin opparbeidet seg god erfaring innen trykk, produktutvikling, butikkdrift, design og salg.

Martin har også bakgrunn som håndverker, noe som gjør ham både bevisst og ubevisst kreativ. I likhet med Thor ser han på utfordringer som en berikende måte å få i seg ny kunnskap og til å finne nye veier frem til de beste løsningene.

Men sin håndverkerbakgrunn liker han å være kreativ, og ser løsninger på de fleste utfordringer.

+47 98 62 77 00
martin@isipisi.no

MORTEN HERMANSEN
GRAFISK DESIGNER

Morten har jobbet i grafisk bransje i 10 år, og har bred erfaring på mange områder i bransjen. Han har jobbet med digital produksjon og ferdiggjøring, og var leder på et print- og designsenter i 4 år.

Morten er utdannet grafisk designer, og har også bakgrunn innen systemutvikling og programmering.

Han har opparbeidet seg omfattende kunnskap når det gjelder prosessen fra ide til ferdig produkt. Morten elsker trykksaker og «visuelle duppeditter», og jager alltid etter å levere kunden et perfekt produkt.

+47 90 67 38 74
morten@isipisi.no

VERONIKA JAKOBSSON
GRAFISK DESIGNER / PROSJEKTLEDER

Veronika er grafisk prosjektleder hos isipisi, og har mange kvaliteter som er viktige for oss. Hun er utdannet grafisk designer, og har erfaring fra reklamebyrå, print og grafisk produksjon. Veronika utarbeider design og støtter Thor og Martin i sitt arbeid. Samtidig studerer hun på sin master i “Media Practices” med spesialisering innen design og historiefortelling som leveres våren 2019.

+47 45 24 96 97
veronika@isipisi.no

IRENE ANDREASSEN
UTPLASSERINGS ELEV