- NO MONKEY BUSINESS!

I isipisi er vi opptatt av mangfold og vi består blant annet av en snekker, en elektriker, grafiske designere og en med master i merkevareledelse som alle har et ønske om å løfte markedet for profilering og trykksaker til nye høyder. Dette får vi til gjennom rask levering, kreative og moderne løsninger i tillegg til en innstilling om at ingenting er umulig.

Like enkelt som du kan lese isipisi forlengs og baklengs, skaffer vi det du trenger av trykk. Kom gjerne til oss med tanker utenfor den velkjente boksen, dine ønsker er våre arbeidsoppgaver og spesial produksjoner gir oss ekstra energi og entusiasme.

THOR ANDREW CHRISTENSEN

PROSJEKTLEDER / RÅDGIVER

Thor har tidligere arbeidet med reklamefinansierte biler, som prosjektleder i eventbransjen og de senere årene innen trykkeribransjen, henholdsvis som grafisk rådgiver og prosjektleder. Han har også arbeidet som tømrer og med teknisk tegning, noe som gir Isipisi et fortrinn med tanke på spesialproduksjoner og tegning av for eksempel messestands.

Thor er kreativ, løsningsorientert og spiser utfordrende utfordringer til frokost.

+47 90 51 18 90
thor@isipisi.no

MARTIN W. HOLM

PROSJEKTLEDER / RÅDGIVER

Med bakgrunn som avdelingsleder for spesialproduksjon av tekstil og profileringsprodukter, har Martin opparbeidet seg god erfaring innen trykk, produktutvikling, butikkdrift, design og salg.

Martin har også bakgrunn som håndverker, noe som gjør ham både bevisst og ubevisst kreativ. I likhet med Thor ser han på utfordringer som en berikende måte å få i seg ny kunnskap og til å finne nye veier frem til de beste løsningene.

Med sin håndverkerbakgrunn liker han å være kreativ, og ser løsninger på de fleste utfordringer.

+47 98 62 77 00
martin@isipisi.no

MORTEN HERMANSEN

GRAFISK DESIGNER / PROSJEKTLEDER

Morten har jobbet i grafisk bransje i 12 år, og har bred erfaring på mange områder i bransjen. Han har jobbet med digital produksjon og ferdiggjøring, og var leder på et print- og designsenter i 4 år.

Morten er utdannet grafisk designer, og har også bakgrunn innen systemutvikling og programmering.

Han har opparbeidet seg omfattende kunnskap når det gjelder prosessen fra ide til ferdig produkt. Morten elsker trykksaker og «visuelle duppeditter», og jager alltid etter å levere kunden et perfekt produkt.

+47 90 67 38 74
morten@isipisi.no

THOMAS LANGNES

GRAFISK DESIGNER

Blid nordlending som har rota seg bort i storbyen. Han har 3 år høgskole hvor han har studert digital medieproduksjon. Deretter 2 år som lærling i reklamebyrå, og er nå utdannet mediegrafiker. Thomas har en genuin lidenskap for å produsere visuelt innhold. Gjennom flere års utdanning og av ren interesse har han opparbeidet en sterk visuell sans og løsningsorientert tankegang. I enhver form for produksjon er han kvalitetssøkende etter et kreativt og profesjonelt uttrykk.

+47 48 17 42 26
thomas@isipisi.no

VERONIKA JAKOBSSON

GRAFISK DESIGNER

Veronika er grafisk designer hos isipisi, og har mange kvaliteter som er viktige for oss. Hun er utdannet grafisk designer, og har erfaring fra reklamebyrå, print og grafisk produksjon. Veronika utarbeider design og støtter Thor og Martin i sitt arbeid. Samtidig studerer hun på sin master i “Media Practices” med spesialisering innen design og historiefortelling som leveres våren 2019.

+47 45 24 96 99

veronika@isipisi.no

MERETE N. SPIGSETH

KONTORSJEF

Merete har sin bakgrunn innen markedsføring med Master i Merkevareledelse fra Høyskolen Kristiania. Merete har flere års erfaring fra blant annet Radisson Blu og Smarttelt. Hos oss vil Merete ha hovedansvar for kontoret og holde i alle tråder hva gjelder ordremottak, vareleveranser, utsendelser, nettside og sosiale medier. Merete er den som strukturerer opp arbeidshverdagen vår og får alt til å flyte.

+47 40 63 17 92
merete@isipisi.no

TROND PAULSEN

AVDELINGSLEDER isiScreen

Trond har over 20 års fartstid innen IT og hadde sin første erfaring med Digital Signage for 9 år siden. Hans brede erfaring innen betalingsløsninger, datafangst, Digital Signage og POS gir et godt utgangspunkt for satsingen isiScreen. 

Trond har de siste årene opparbeidet seg gode kunnskaper innen Digital signage både når det gjelder små og store kunder. Fokuset har alltid vært hvordan forenkle prosesser for kundene. Med hans gode rykte hos Samsung, LG og Philips samt genuine interesse i teknologien vil våre kunder nyte godt av hans råd og vink.

+47 90 84 02 40
trond@isipisi.no

ER DETTE DEG?

Vi er alltid på jakt etter dyktige mennesker. Dersom du har lyst til å jobbe med oss ta gjerne kontakt med oss!

Vi gleder oss til å høre fra deg 😉