Det er isipisi å komme i kontakt med oss!

Thor A. Christensen

DAGLIG LEDER OG PROSJEKTLEDER

90 51 18 90
thor@isipisi.no

Morten Hermansen

GRAFISK DESIGNER OG PROSJEKTLEDER

90 67 38 74
morten@isipisi.no

Thomas Langnes

KREATØR

48 17 42 26
thomas@isipisi.no

Merete N. Spigseth

Prosjektleder / isiProfil

40 63 17 92
merete@isipisi.no

Kontakt oss for en prat om ditt neste prosjekt!

For oss finnes det ingen «for store» eller «for små» prosjekter. Har du en idé så vil vi gjerne bidra med vår kunnskap og vårt engasjement for å få ideen din ut i live – for det trenger ikke være noe annet enn isipisi! Våre dyktige prosjektledere har mange års erfaring med store komplekse prosjekter og sier derfor aldri nei til en utfordring 😉 Med din ide og vår kompetanse så er realiseringen av ideen nærmere enn du tror.

Kontakt oss i dag så tar vi en prat i nær fremtid!

Om oss – isipisi

isipisi sin selskapsfilosofi er at vi skal gjøre din arbeidshverdag enklere når det gjelder markedsføring fordi vi vet hvor tidkrevende og frustrerende det kan være å forholde seg til mange ulike leverandører. Som et selverklært kreativt byrå lover vi at vi kommer med løsninger som er unike for ditt prosjekt, uansett om det er stort eller lite slik at du får mer igjen for hver krone investert. Dersom du har egne ideer du ønsker satt ut i livet hjelper vi deg gjerne med det. Skulle det være slik at du ønsker hjelp fra A – Å, ja så hjelper vi deg med det også!

For å kunne levere på dette løftet har vi derfor samlet en rekke tjenester som grafisk design, utvikling av messekonsepter, profileringsartikler og trykksaker på ett og samme sted – tidsbesparende og forutsigbart for deg, og veldig gøy for oss 😁  

Her er liten forsmak på hva vi kan hjelpe deg med: