Pimp up spritdispenseren

Spritdispenser har hos de aller fleste kommet for å bli, enten vi vill eller ei. Noen av våre kunder ønsker innimellom produkter som er spesialdesignet for å passe inn i deres arbeidshverdag. Denne egenutviklede spritdispenseren er et eksempel på dette.

Les mer: Møt prosjektlederne som holder i alle trådene!

Krav til design

Kunden ønsket at vi skulle utforme og designe en spritdispenser som skulle passe inn i deres kontorlandskap, dermed stilte det ekstra krav til at stativet måtte være pent å se på i tillegg til å være i tråd med deres rene stil. Vi fikk tilsendt noen insiprasjonsbilder og gikk i gang med å tegne noen skisser til hva vi så for oss.

Et annet strengt krav var at stativet skulle blende inn i kontorlandskapet, være så lite prangende som mulig og helst så usynlig så mulig, vi valgte derfor å lakkere spritdispenseren i fargen antrasitt. Hele stativet er laget i 100% stål og veier omlag 25 kg.

Brukervennlighet

Når det gjelder brukervennlighet var det ønsket at spritdispenserne var enkle å etterfylle, enkle å holde rene og at de var laget i stål slik at de ikke var så enkle å flytte på. Spritdispenseren etterfylles ved at man trykker fronten inn og trekker selve dispenseren ut. Det er valgt dispensere i høy kvalitet slik at man skal slippe unna mest mulig søl, både ved bruk og ved håndtering for etterfylling.

Nedenfor ser du det endelige resultatet 👇

Ønsker du å skjule den kjedelige spritdispenseren bak et lekkert og funksjonelt design? Ta gjerne kontakt med oss på post@isipisi.no, så finner vi sammen en løsning 😁