Butikkåpning av LOCO i Torggata

Kosmetikk kjeden Loco trengte hjelp til åpning av ny butikk i Torggata Oslo. Vi hadde allerede levert produkter til andre butikker av Loco, men denne gangen skulle de bygge kjedens “Flagship Store”. Det krevde at butikken skulle være enda mer pimpet og preget av noe ekstra. Se video og bilder nedenfor.

KRAV FRA KUNDEN:

  • Utnytte vindufasaden mot gågata.
  • Synlig eksponering av viktige merkevarer og bestselgere innendørs.
  • Lakkere og foliere popcornmaskin
  • Montere og foliere sykkel
  • Kategori skilt over produkt hyllene
  • Beachflagg, gatebukker og ballong stativ
  • Spesialtrykk på pappbeger og bottle hangers til vannflasker

SLIK GJORDE VI DET

Vi starter alltid med et kartleggingsmøte for å høre om hvilke idéer kunden har og hvordan vi kan løfte disse idéene ytterligere. Administrerende direktør Are jobbet tett med vår grafisk designer Morten for å sørge for at produktene stemte overens med Loco sine retningslinjer for design.

I denne casen var det spesielt viktig å få en godt synlig fasade. Vi ble enige om å kjøre full eksponering med lysrammer i alle vinduene mot gågata for maksimalt utbytte. Hele 16 Lysrammer (14 isiFrame LMS og 2 stk isiFrame STFL) ble levert. Loco har brukt TV skjermer for eksponering tidligere, men snur seg mer mot lysrammer fordi det er kostnadsbesparende og lettere for de ansatte å håndtere. 

Popcornmaskinen måtte lakkeres hele 4 (!) ganger for å få et tilfreds resultat. Gatebukker og beachflagg ble montert og sykkelen folieret. To dager før åpning monterte vi lysrammene i alle vinduene. Det ble en sen kveld for å sikre at lyset var riktig justert. Dagen før åpning var det “alle mann til pumpene”, vi ferdigstilte skilting, rammer og andre detaljer innendørs. 

“Når vi ser resultatet her er vi sinnsykt fornøyd. Spesielt med oppmerksomheten vi klarer å få. Sannsynligvis har vi nå Norges råeste butikkfasade.” – Are Berg, Administrerende Direktør i Loco