Totalleverandør for treningskjeden Actic

En kunde som Actic har mange krav og behov til ulike typer markedsmateriell. De har 26 treningssentre i Norge, benytter en streng designmanual og har en liten markedsavdeling. For en kunde som Actic krever dette tydelig prosjekthåndtering og struktur.

KRAV FRA KUNDEN:

 • Forskjellig reklamemateriell
  – Beachflagg
  – Buttons
  – Plakater
  – Gatebukker
  – isiScreen
 • Bekledning til de ansatte
 • Foliere firmabiler
 • Spesialdesignet interiør
  – Gulvmatter
  – Interiørfolie
  – Skilt
  – Digital skjerm i hvert treningssenter

SLIK GJØR VI DET:

Vår styrke som leverandør er at vi kan håndtere alt fra idèer, bestilling, montasje og leveranse. Vi har satt oss godt inn i kjedens visuelle profil, vi fordeler vareforsendelser og faktura til de 26 avdelingene, sørger for nødvendig montering og strukturerer alle leveranser i et felles system som ligger åpent for kunden å følge med i.

 

DETTE SIER MARKEDSKOORDINATOR MARIA OM ISIPISI:

 

“Jeg har aldri hatt et så enkelt kundeforhold, det er utrolig positivt og enkelt å være kunde av isipisi. Martin er min nærmeste kontaktperson, og er den eneste personen jeg trenger å forholde meg til. Han hjelper meg alltid med å løse problemer, har satt seg godt inn i designmanualen vår og er tilgjengelig 24/7.

Dersom noe går galt, retter de opp dette umiddelbart. De er utrolig fremoverlente og serviceminded. Vi har nettopp pusset opp Actic Furuset, og jeg var ikke i tvil om at isipisi skulle stå for produksjon og montering av materiellet vi trengte.

De bruker et system som gir oss en tydelig oversikt over hvilke produkter som er i bestilling, produksjon eller montasje. Jeg får varsler når produktene ankommer, og isipisi laster opp bilder inne i systemet slik at jeg kan se resultatet i sentrene selv om jeg sitter i en annen landsdel. Det er utrolig befriende og slippe å sende så mange mailer frem og tilbake.”