WE ARE LIVE

Vi elsker når kundene våre ser verdien i detaljene. Byrået We Are Live har et stilrent og pent kontor, og var opptatt av at skiltingen skulle matche deres designprofil.

KUNDENS ØNSKER
  • Skilting til kontor med folie
  • Foliering for å hindre innsyn
  • Stilren utføring
  • Diskré skilting til toaletter og møterom

SÅNN GJORDE VI DET:

Lokalene til denne kunden var ny oppusset, de har en ren stil hvor grått og sort er gjennomgående farger. Kunden ønsket en diskret foliering av møterom og toaletter. Vi tok en befaring på kontoret deres for å ta en «color match» av gråfargen på kontorveggen slik at folien på garderobeskap, toaletter og møterommene matchet lokalet.

På kontoret har kunden stillerom med glassvegger hvor de ønsket en «one way vision» folie. Dette er en type folie som gjør at du ikke ser inn, men ut. Dette ble første gang vi la folietypen som heter «blaze», dette er en ekstra eksklusiv folie med spesielle egenskaper som gjør at den vil skifte farge ettersom hvor du ser eller går inn i rommet. Den bringer med seg mye liv til kontoret og er etter vår mening et fantastisk interiør supplement!

“We Are Live skal ha takk for at de ønsker å gjøre noe helt annet enn vanlig hvit/grå frostfolie. Veldig morsom jobb for oss, og gjennomtenkt fra kunden sin side!»

Thor Andrew Christensen

Daglig leder i isipisi