Personvernserklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger 

Denne personvernerklæringen gjelder for isipisi sin nettside. isipisi AS (org. no. 913 962 621) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsiden isipisi.no. 

Personopplysninger som behandles 

isipisi samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort. 

Eksempler på informasjon som innhentes: 

  • Firmanavn 
  • Kontaktperson 
  • Firmaadresse/fakturaadresse 
  • Telefonnummer og e-postadresse 
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse 

Hvordan informasjon innhentes? 

isipisi samler inn opplysninger gjennom skjemaer, og chat på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å gi deg tilgang, komme i kontakt med deg eller gi deg den informasjonen du etterspør. 

Eksempel på skjema: 

  • Kontaktskjema 
  • Skjema for nedlasting av e-bøker osv. 
  • Påmelding til å motta vårt nyhetsbrev eller blogg på e-post 
  • Henvendelse via chat 

Formålet med informasjonen som innhentes 

  • For å kunne sende relevant informasjon 
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester 
  • For å yte god kundeservice 

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter. 

Hvordan lagres informasjonen? 

Informasjon innhentet gjennom skjemaer på våre websider lagres i vårt CRM-system (Pipedrive). 

Hvordan slettes opplysningene? 

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss

Utlevering av informasjon til tredjepart? 

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men isipisi kan bruke underleverandører til å levere hele eller deler av nettsiden. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av isipisi. 

En cookie (informasjonskapsel), enten midlertidig eller vedvarende, er en liten fil som blir lagret på din datamaskin. Vanligvis bruker nettsteder en cookie til å forbedre din brukeropplevelse (raskere visning av sider) og ved innlogging. 

Når du besøker isipisi sitt nettsted lagrer vi både midlertidige og vedvarende cookies på din datamaskin. Midlertidige cookies lagres inntil du lukker nettleservinduet, og brukes til å din brukeropplevelse (raskere visning av sider) og ved innlogging. Vedvarende cookies lagres på din datamaskin for en viss tidsperiode (90 dager til 12 år). isipisi bruker disse til å forbedre din brukeropplevelse og å oppdage Javascript-egenskaper. 

Tredjeparts cookies 

isipisi bruker tredjeparts cookies (slik som Google Analytics, Tag Manager, Facebook Pixel og Intercom) til å registrere hva slags type tjenester våre besøkende er interessert i, og for å måle trafikken på nettsidene våre. isipisi bruker denne informasjonen til å forbedre nettsiden, tilpasse våre tilbud og kundetjenester. isipisi bruker både midlertidige og vedvarende tredjeparts cookies. De vedvarende tredjeparts cookies blir ikke lagret på din datamaskin lenger enn 13-24 måneder. 

Unngå cookies 

Dersom du ikke ønsker å akseptere bruk av cookies, kan du tilpasse innstillingene i din nettleser (ofte under Internett valg) til å automatisk avvise cookies eller til å informere deg hver gang et nettsted vil lagre en cookie. Vennligst legg merke til at om du velger å automatisk avvise cookies, vil ikke alle funksjonaliteter på isipisi sin nettside være tilgjengelige for deg. 

Sletting av cookies 

Du kan også slette cookies som har blitt lagret på din datamaskin. Dette gjør du via menyen i nettleseren din. Hvordan dette gjøres, avhenger av nettleseren din. 

Cookies som oppdager JavaScript-egenskaper 

For å få tilgang til alle funksjonene på et nettsted, bør nettleseren din være satt til å tillate JavaScript. Dersom det ikke er tillatt i din nettleser vil du se en modifisert utgave av nettsidene. Innstillingene for nettleseren finner du oftest under Verktøy/Innstillinger i menyen på nettleseren din. 

Samtykke i bruk av cookies 

Dersom dine innstillinger i din nettleser er satt til å akseptere cookies, samtykker du i at isipisi bruker cookies når du besøker vår nettside. 

Rettigheter

Som bruker av nettsidene våre har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. 

Hvor behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake. 

Dersom du mener at isipisi ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no

Kontaktinformasjon