For PepsiCo

100 millioner liter Pepsi Max 💯

Brief

Gaver våre selgere kan gi i gaver til sine kunder i anledning salg av 100 millioner liter Pepsi Max i Sverige. Utfordring: det må se eksklusivt ut og dere har en veldig kort deadline!

Fra Pepsi Max flaske til Pepsi Max kube

Ideen fra kunde var i utgangspunktet 50 stk gaveesker med Pepsi Max-flaske i gull og et hefte med den historiske bakgrunnen for PepsiCo i Sverige. Grunnet veldig tidspress (vi fikk briefen 7. november og produktene skulle leveres første uken i desember) ble gullflaske byttet ut med 3D gravert glasskuber. 

100 millioner liter Pepsi Max
100 millioner liter Pepsi Max
100 millioner liter Pepsi Max
100 millioner liter Pepsi Max

Gaveesken

Gaveeskene bestod som nevnt av en gravert 3D glasskube. Graveringen var selvsagt identisk med datidens design på en Pepsi Max-boks. Størrelsen på produktet var 1:1. Kuben ble levert i en lekker sort eske med magnetlokk og et lite hefte med soft touch omslag som gjør heftet hakket med eksklusivt. Det var svært viktig at både boksen og heftet var av et materiale som ikke lett fikk fingeravtrykk etc så dette er selvfølgelig prioritert i materialvalg. 

Fun facts! 💡

  • Av 100 millioner liter Pepsi Max er det estimert at ca 20 millioner av de er kjøpt i Sverige og brakt over grensen til Norge.
  • En kube veier over 1 kg!
Kast ballen til oss 🏀

Har du et prosjekt eller en idé du ønsker å gjennomføre? Kontakt oss i dag!