FOR Actic

Actic Norge

Brief

«Vi i Actic ser etter en pålitelig leverandør som kan bistå oss med markedsmateriell til våre treningssentre i Norge.»

Treningskjede i sterk vekst

Actic er en treningskjede med treningssentre i hele Norge – fra Skien i sør til Alta i nord. De tilbyr personlige trenere, innendørs og utendørs trening. I tillegg er flere av deres sentre tilknyttet svømmebasseng. De har en fartstid på over 40 år og har 160 sentre totalt fordelt mellom Norge, Sverige, Tyskland og Østerrike. Deres hovedfokus er å skape et friskere samfunn ved å inspirere og engasjere alle mennesker til bedre helse og økt velvære. 

Les merSkilt og dekor for Fillox

Totalleverandør av trykksaker og markedsmateriell til Actic

Til alle treningssentrene i Actic-gruppen har vi blant annet levert beachflagg, gatebukker, skilt, plakater, gulvmatter, adFrames, bekledning til de ansatte, foliering av firmabiler og interiør.


Vi leverer «hele pakka»

En av våre største styrker som et kreativt markedsbyrå er at vi håndterer alt fra du som kunde kommer med første ideen til bestilling, montering og levering av produktene. Vi bruker mye tid på å sette oss inn i kundens visuelle profil og sørger for at den følges til punkt og prikke i alle elementer.

MARIA RYDENG, MARKEDSKOORDINATOR, ACTIC NORGE

Jeg har aldri hatt et så enkelt kundeforhold, det er utrolig positivt og enkelt å være kunde av isipisi. Menneskene i isipisi hjelper meg alltid med å løse problemer, og han har satt seg godt inn i design-manualen vår. Dersom noe går galt, retter de opp dette umiddelbart. De er utrolig fremoverlente og serviceminded. Vi har nettopp pusset opp Actic Furuset, og jeg var ikke i tvil om at isipisi skulle stå for produksjon og montering av materiellet vi trengte.

Kast ballen til oss 🏀

Har du et prosjekt eller en idé du ønsker å gjennomføre? Kontakt oss i dag!