For C-Medical

Profil og nettside for nytt fertilitetstilbud

Brief

«Vi i C-Medical Group skal rulle ut et nytt fertilitetstilbud i Norge og Sverige og trenger hjelp med ny profil og nettside».

Nærhet, trygghet og respekt

C-Medical Group som står bak C-Medical Fertilitet er en anerkjent privat aktør innen medisinsk behandling i Norge. De har i mange år vært store på blant annet urologi. Som en del av deres vekststrategi ønsket de å satse hardere på gynekologi og fertilitet. Fokuset vårt var å være tro mot verdiene til selskapet som helhet. Samtidig ønsket vi å trekke inn trygghet, nærhet og respekt for pasienten for å få en komplett profil for gynekologi og fertilitet.

Nettside med fokus på godt innhold

Om man er i en situasjon hvor man trenger assistert befruktning ønsket vi at cmedicalfertilitet.no skulle være en plattform hvor man får all informasjonen samlet på et sted. Vi ønsket å bygge en plattform som er oversiktlig og som gir svar på de spørsmålene man vanligvis har i en slik prosess. For å gjøre dette har vi snakket med pasienter som er i en prosess med assistert befruktning, leger, sykepleiere og andre som kan ha innsikt på området.

Resultatet er en side for C-Medical Fertilitet som oppleves som varm, trygg, tillitsvekkende og respektfull!

C-Medical Fertilitet
C-Medical Fertilitet
C-Medical Fertilitet
C-Medical Fertilitet
C-Medical Fertilitet
C-Medical Fertilitet
C-Medical Fertilitet
Kast ballen til oss 🏀

Har du et prosjekt eller en idé du ønsker å gjennomføre? Kontakt oss i dag!