FOR WAL

Festivalapotek for Vitus Apotek på FOMA

Brief

«Vår kunde, Vitus Apotek, skal ha stand på Fornebu Music and Arts Festival (FOMA). Vi ønsker hjelp til design, produksjon og montasje av standen.»

FOMA og Vitus Apotek

Som en up and comming musikkfestival har Fornebu Music and Arts Festival (FOMA) slått seg opp til å bli en sterk konkurrent i det etterhvert store festivallandskapet. Som en av landets største apotekkjeder så Vitus Apotek derfor muligheter for bygge ennå sterkere merkekjennskap ved å rigge seg til med et festivalapotek.

Stand

I briefen ønsket kunden designløsninger på flere ting:

  • Festivalapotek
  • Samplingsykkel
  • Smøre- og massasjebod
  • Aktivitet: lykkehjul og cornhole

Festivalapotek

En tilhenger innredet til å bli et apotek, hvor publikum kan handle varer. WAL sto for innredningen av hengeren, mens vi sto for det grafiske designet. Her har vi både brukt folie og printet plater.

Samplingsykkel

Vi brandet en samplingsykkel som ble brukt til å gi ut gratis varer til besøkende på standen.

Smøre- og massasjebod

Kunden ønsket også to pergolaer: en smørebod og en massasjebod. I massasjeboden var det mulig å ta seg en pause i skyggen og få seg en deilig skuldermassasje. I smøreboden kunne besøkende sikre seg solkrem i den stekende festivalsolen. Vi designet pergolaene med spiler, hyller for produktutstilling og med skilt og reklameplakater.

Aktivitet

Som en aktivitet og trekkplaster til festivalapoteket, leverte vi et lykkehjul hvor man vinner premier. I tillegg profilerte vi to cornhole-spill med tilhørende reklameskilt.

Morten Hermansen
Morten, prosjektleder

Det er alltid gøy å jobbe med prosjekter knyttet til festivalbransjen. WAL og Vitus gjorde fin figur på FOMA med en stand som inneholdt både funksjon og lek. Kommunikasjonen med Marie og Håkon i WAL var som alltid tydelig og hyggelig.

Kast ballen til oss 🏀

Trenger du hjelp til å bli synlig? Da høres vi, vel? 😜