FOR Haglöfs

Messestand for Haglöfs

Brief

"Vi skal delta på Sport1-messen og trenger hjelp til å lage en stand."

Promotere nyheter

Kunden ønsket en stand for å promotere nyheter. Den skulle være med et spesifikt tema og det skulle være plass til en hel del plagg for utstilling. I den forbindelse fikk vi i oppdrag å lage en messestand for Haglöfs.

3D skisser

En gjennomført stand starter alltid på tegnebrettet. På den måten sikrer vi kundens forventninger til hvordan standen kommer til å se ut. I tillegg kan man lett hente ut vinkler og mål, noe som letter jobben til en montør.

Komplett stand

Messestand for Haglöfs har gode designløsninger for å utstille mye klær og utstyr – både klesheng, hyller og podium. Det er også laget sittesoner hvor man kan trekke seg tilbake for å snakke med kunder eller slappe av. Farger, former og materialvalg spiller på lag med Haglöfs brand.

Les mer: Markedsmateriell for Turufjell

Dine forventninger til kvalitet

Haglöfs legger dine forventninger til kvalitet, holdbarhet, funksjon og design til grunn når de designer og utvikler produkter. For det er til slutt det som avgjør om produktene deres får være med på tur. Deres varemerke-løfte er å forberede deg på en utendørs opplevelse der du kan trosse alle vær-elementene.

Med bedriftens løfte i bakhodet, i tillegg til deres ønske om å ta noen av elementene; fjell og den norske naturen inn på messen med rolige jordfarger som komplimenterer årets, og neste års farger, designet vi en stand med både fjell og isbreer.

Les mer: Slik lagde vi verdens største Läkerol-eske

Thor Andrew Christensen
THOR, PROSJEKTLEDER

Å lage en messestand for Haglöfs var en utrolig morsom jobb. De har en sterk identitet som gjør seg godt i flere ulike settinger. Med godt samarbeid med Line, og en klar strategi for hvordan de ønsket å bruke standen så ble resultatet veldig godt og produktene får skinne slik de bør gjøre!

LINE RYBØ, MARKETING MANAGER, HAGLÖFS

Vi er svært fornøyde og stolte av vår nye stand! Nye smarte løsninger har gjort at den fremstår mer romslig, lys og inspirerende. Og sammen har disse egenskapene tilrettelagt for en vesentlig bedre presentasjon av våre produkter.

Kast ballen til oss 🏀

Ønsker du hjelp med å få designet og bygget din messestand? Kontakt oss i dag!