For Buskerud Elektro

Nettside, identitet og foto for Buskerud Elektro

Brief

«Vi ønsker oss en nettside som er Buskerud Elektro, den vi har i dag fungerer ikke og representerer ikke hvem vi er.»

Menneskene i Buskerud Elektro

Buskerud Elektro er et mellomstort elektrikerfirma lokalisert i Asker med høy kompetanse innen elektro. De har en stolt bedriftskultur som er bygget opp av og med de ansatte. Det var derfor viktig at vi designet en side med fokus på menneskene og aktuelle prosjekter.

Nettside og identitet

I arbeidet med identitet, så vi at selskapet hadde et behov for et visuelt løft. Med et sterkt ønske om å beholde logo og farger, har vi designet en profil og nettside rundt dette, med formål om at det skal være enkelt, personlig og ærlig. Ble du nysgjerrig på sluttresultatet? Klikk her da vel!

Foto

I tråd med «menneskene i fokus», er det et godt virkemiddel å bruke egne foto. Egne foto er med på å skape tillit hos kundene, samtidig som det gir et personlig preg for Buskerud Elektro. Vi dro derfor ut på lokasjon for å dokumentere et typisk oppdrag, samtidig som portrettbilder av de ansatte. Det ble et godt og variert utvalg av detaljer og mennesker.

Når vi gjør slike fotoshoots får bedriften alle rettigheter. Det betyr at bedriften står fritt til å disponere bildene til både artikler, sosiale medier og Tinder 😉 

Kast ballen til oss 🏀

Har du et prosjekt eller en idé du ønsker å gjennomføre? Kontakt oss i dag!