For Fillox

Skilt og dekor for Fillox

Brief

«En ny klinikk skal åpnes på Torshov og vi trenger dermed å synliggjøre oss. I tillegg er det mye innsyn fra gaten inn til behandlingsrommet, så her ønsker vi en enkel måte å dekke til den store vindusflaten når vi har kunder.»

Hvem er Fillox?

Fillox tilbyr og utfører behandlinger innenfor estetisk medisin og injeksjoner. De har flere klinikker rundt om i Oslo.

Skilting og folie

I et lokale i Torshovgata i Oslo, har vi hjulpet klinikken, Fillox, med å synliggjøre deres nyeste klinikk. Området er travelt og godt trafikkert, så god og synlig branding var viktig. På fasaden til Fillox har vi montert to lysskilt: ett som henger rett på vegg, mens det andre skiltet stikker ut på tvers. Dermed er merkenavnet godt eksponert fra flere vinkler og gjør det enklere å få øye på klinikken, enten du tar trikken, kjører bil eller sykler forbi.

I tillegg så har vi satt på litt tradisjonell folie både på vindu og dør. Først en frostet folie og deretter utskåret logo, tekst og detaljer i gull.

Smartfilm

Rett på innsiden av den store vindusflaten som peker ut mot gateplan, er behandlingsrommet. Dette ønsket Fillox å kunne blende når kunder får behandling. Her installerte vi derfor en elektronisk frostfolie, som man enkelt kan skru av og på med en fjernkontroll, ettersom man vil. På den måten kan man slippe inn lyset og beholde innsynet når man deaktiverer folien. Smart!

Les mer: isiScreen har levert digital skilting for Fillox

Lyskasse – prikken over i’en

Inne på behandlingsrommet har vi satt opp en lyskasse med en hazefolie som gir en kul effekt og lager et fargespill i rommet. Prikken over i’en!

Til slutt har vi på venteværelset montert opp en logo i sort, blank akryl.

Kast ballen til oss 🏀

Har du en butikk eller klinikk du ønsker å brande?