FOR MKTG

Slik lagde vi verdens største Läkerol-eske

Brief

"Vi ønsker å lage verdens største pastilleske for Läkerol plassert på Egertorget i Oslo, og vi vil inn i Guiness rekordbok"


Montasje og materiale

Verdens største Läkerol-eske ble intent mindre enn 4 x 2,8 x 1 m. Og da sier det seg selv at både valg av materiale og dyktige montører var nøkkelen til suksess. Selve konstruksjonen ble nøye tegnet av vår designer og det ble utarbeidet målsatte skisser for å sikre at alle delene skulle passe som hånd i hanske. Esken ble montert i to deler på Egertorget i Oslo Sentrum, og deretter festet sammen.


Fokuset ligger i detaljene

Den ikoniske Läkerol-esken er noe de aller fleste av oss kjenner igjen med et lite øyekast. Så det var viktig for oss og kunden at hver minste detalj av esken ble riktig, både når det gjelder design og proposjoner. Resultatet ble at designet på esken er helt identisk som eksen du finner i butikken, helt ned til minste detalj.

Ble det verdensrekord?

Vi føler oss mer enn trygge på at dette er verdens største Läkerol-eske, men av ulike årsaker ble den dessverre ble den ikke en del av Guiness rekordbok i denne omgang. Har du sett en større pastilleske? Send oss en mail – for da må vi skrive om dette avsnittet 😉

Litt Läkerol-facts

  • Läkerol er svensk og sammensatt av ordet «läker» og den medisinske endelsen «-ol»
  • Läkerol pastillene ble lansert første gang i 1909
  • Läkerol-pastiller er tilgjengelig i over 70 land over hele verden
  • Den første reklamefilmen for Läkerol ble vist på kino i 1925, 30 år før første prøvesendingen til NRK på TV i Norge
  • A’en på fremsiden av Läkerol boksene, og på selve pastillen, står for Ahlgren. I Norge forbindes Ahlgren først og fremst med Ahlgrens biler.
MARTIN, PROSJEKTLEDER

Verdens største Läkerol-eske var et utrolig spennende prosjekt å jobbe med! Alt fra materialvalg, plassering, montasje og design gav oss utfordringer, men det var aldri så utfordrende at det ikke fantes en løsning!

Kast ballen til oss 🏀

Har du et prosjekt eller en idé du ønsker å gjennomføre? Kontakt oss i dag!