messestand

Messestand – slik setter du den sammen!

På messe vil alle gjerne synes, men allikevel er det mange som går i de typiske fellene og blir «en av alle» i stedet for å skille seg ut og bli husket fordi de har en kjedelig messestand. Noen ønsker å snakke om alt bedriften driver med på en gang, mens andre fremdeles tenker at så lenge man har en roll-up, en messedisk og et par messebord med tilhørende stoler så kommer man langt. Så feil kan man altså ta – begge deler gir like liten effekt og din deltagelse på messen vil dermed miste sin verdi.

Din profil og idé i fokus

Våre messedesignere er lidenskapelig opptatt av at din merkevare og profil skal utnyttes til det fulle når de sitter å tegner din stand. Vi starter med et møte hvor du møter prosjektleder og designer som sammen med deg vil nøste opp i hva målet for messen er, snakker om deres profil og hvilke elementer som er viktig for dere. Videre tar vi en prat om forventninger i forhold til budsjett og tidsperspektiv, for at du skal ha full kontroll. Vårt mål er å få mest mulig ut av tiden og hver eneste krone du ønsker å investere!

Les mer: Topp syv messeaktiviteter

I hovedsak ønsker man å fokusere på et av tre områder når man velger å delta på messe (noen ganger er det mer sammensatt og man ønsker kanskje å fokusere på to eller alle tre, men det anbefales å holde seg til et hovedmål):

  • Produkt – skal du lansere et nytt produkt eller kanskje en ny serie? Da skal produktet være i fokus!
  • Merkevarebygging – ønsker du å bygge din merkevare slik at den blir enda mer tydeligere mot en spesifikk målgruppe? Da skal verdier og profil være i hovedfokus – her er det lov å være kreativ.
  • Møte eksisterende og potensielle kunder – skal du delta på en bransjemesse eller en messe som er åpen for alle? Tenk på noen kule aktiviteter eller giveaways som er i tråd med profilen din og som tiltrekker de menneskene du ønsker til standen din! Gjør du dette riktig, blir du garantert årets snakkis på messen!

Når behov, ønsker og ideer er avklart, går våre designere i gang med å lage skisser og 3D-tegninger av deres messestand. Resten av teamet ordner alt fra rådgivning, planlegging, design og montasje/demontering, så du skal bruke tiden din på noe annet.

Vi er din leverandør av alt innenfor messestand

Når vi designer messestand til messe er det kun fantasien som setter grenser. Vi kan lage en stand etter et standard oppsett eller vi kan tilpasse helt ned til hver minste detalj – alt kommer an på dine behov og målsetning.

  • Messevegger – både rette og buede – smale og brede
  • Messevegger – med og uten LED-lys
  • Messedisker/demobord – i de fleste former og størrelser
  • Beachflagg og alle typer bannere
  • Profileringsartikler – uendelige muligheter
  • Trykksaker – leverer alt innen trykksaker og storformat
  • Skjermer – alle størrelser og kan integreres i standen etter ønske

Vil du ha full uttelling på årets messe? Kontakt oss på post@isipisi.no!

Se hvordan vi løste det for Simployer NORGE på Oslo Business Forum 2019