Bli synlig med skilt og dekor

Skilt og dekor dekker et bredt spekter av tjenester som blant annet vindusfolie og delfoliering av bil. Ulike skilter kan brukes til både innendørs og utendørs bruk. Felles for de alle er at det skal være informativt. Det skal ha en hensikt. Visste du forresten at dersom du har et kontor med glassvegger og glassdører så er du pålagt å ha en form for synlighet på de? 💡

Skilt og dekor er kanskje mer enn du tror? 😜

Vi kan blant annet tilby…

Skilt

Fasadeskilt
Dørskilt
Fareskilt
Butikkskilt
Vegvisningsskilt
HMS-skilt
Reklameskilt
Kontorskilt

Dekor

Vindusfolie
Delfoliering av bil
Folie til kontor
Kampanjefolie
Eventfolie
Sykkelfolie

Vita

Folie og dekor i Vita sitt nye hovedkontor

Les mer om prosjektet →

Volvat

Volvat åpner i Drammen

Les mer om prosjektet →

Squeeze

Fast leverandør for Squeeze

Les mer om prosjektet →

Actic

Actic Norge

Les mer om prosjektet →

Du får bare en sjanse til å gjøre et førsteinntrykk, og med riktig skilting og dekor på strategiske plasser ligger alt til rette for nettopp det! Skilt har blitt brukt til dekor, reklame og for å formidle budskap og informasjon siden tidenes morgen. Skilt utendørs utgjør en stor del av vårt sanseinntrykk når vi beveger oss ute. Om du ser rundt deg neste gang du er ute og spaserer vil du mest sannsynlig både se veggskilt, opplysningsskilt, reklameskilt eller informasjonsskilt – i hvert fall om du tenker over det.

Skilt til alle formål

Vi tilbyr en rekke forskjellige skiltprodukter, til både innendørs og utendørs bruk. Enten du trenger et stort fasadeskilt, med eller uten LED, eller mindre informasjonsskilt for kontoret, HMS- eller salgsskilt for byggeplassen kan vi hjelpe deg.

Dekor, både inne og ute

Dekor favner svært mye, men vi har valgt å begrense oss til det vi vet gir verdi for din bedrift. Delfoliering av bil er en av måtene å få økt synlighet på. Å benytte muligheten til å gjøre arbeidsbilen til en rullende reklameplakat er et markedsføringstiltak som er rimelig med tanke på hvor mange som ser budskapet. 

Har du en bedrift med lokaler fylt av glassvegger må du være oppmerksom på at du er lovpålagt å ha dekor på de slik at folk har mindre sjans for å gå på de og skade seg. Frostet folie på vinduene gir et rent inntrykk, samtidig som det hindrer innsyn og slipper naturlig lys inn i lokalet. Denne typen folie er spesielt godt egnet for kontorlokaler hvor en ønsker å begrense innsyn fra forbipasserende, på glassvegger i møterom eller andre værelser hvor en ønsker en privat sfære. Slik folie kan kombineres med trykk, hvis man ønsker firmanavn eller annen informasjon på vinduet. I noen tilfeller kan man skjære ut firmalogoen for et spennende uttrykk og variasjon i folien. Ønsker du å foliere vinduer i et butikklokale vil printet folie være et bedre valg, her finnes det mange gode løsninger å velge mellom.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om hva vi kan hjelpe deg med når det kommer til skilt og dekor? Ta kontakt med oss via telefon eller epost.