Tenk miljø – også ved valg av profileringsartikler

Om det er en ting som aldri går av moten så er det profileringsartikler. De finnes i alle mulige former og fasonger, til alle bruksområder og bransjer. Det vi ser er at bedrifter stadig blir mer opptatt av miljø og at profileringsartikler også skal gjenspeile dette. Det kan være et ønske om ulik produkter i mer miljøvennlige materialer, eller det kan være produkter av bedre kvalitet for å øke holdbarheten.

Les merHa kontroll på designet før du bestiller markesmateriell

KVALITET FREMFOR PRIS

Produkter som ikke er av det aller rimeligste holder gjerne lenger og man trenger derfor ikke produsere nytt hele tiden. Paraplyer er et typisk produkt som varierer stort i kvalitet og det kan derfor være smart å velge en noe høyere kvalitet for å sikre at det ikke bare blir en «engangs paraply».

PRODUKTER LAGET AV NEDBRYTBARE MATERIALER

Velg produkter av materialer som lettere brytes ned dersom de skulle havne ute i naturen. Papp er det materialet er enklest å resirkulere – det er kun fantasien som setter grenser for hva man kan lage av papp! Bambus er et godt alternativ og er i tillegg en type hardt gress som vokser mye raskere enn trær f.eks. Bomull er miljøvennlig, resirkulerbart og sist, men ikke minst 100% nedbrytbart. PET-flasker er med på å motvirke spredningen av ny plast fordi de kan resirkuleres utallige ganger.

Les merSlik lager du enkle designfiler selv!

TENK I GJENNOM LOGOBRUK

Sørg for at plasseringen av logoen ikke går på bekostning av at kundene faktisk bruker produktene. Store logoer eller logoer som er plassert på ustrategiske steder kan ha en stor påvirkning på om produktet blir brukt eller ikke. Velg heller produkter av god kvalitet med en eller flere diskrete logoer for å sikre at miljø lider minst mulig og at profileringsartikler blir brukt.