Topp syv messeaktiviteter!

Messeaktiviter kan gjøre at dere tiltrekker dere ekstra mange besøkende! Dere har kanskje planlagt å delta på en messe eller et event og ønsker en aktivitet på område deres som trekker ekstra mye mennesker? Vel, etter mange år i bransjen har vi vært borte i de fleste messeaktiviteter. Og vi deler med stor glede de aktivtetene vi har hatt best suksess med!

Husk at aktiviteten dere tilbyr bør stå i stil og i tråd med den overordnede profilen deres. I tillegg bør aktiviteten har så lav terskel for deltagelse at man ikke trenger å vurdere om man skal delta eller ikke. Husk også at det ofte er premien som avgjør om folk «gidder» å bruke tid på det 😉

Les mer: Skal du på messe? Slik lager du en messestand!

Våre 7 beste tips:
  1. Lykkehjul: lykkehjul med relevante og fine premier er omtrent alltid en sikker vinner! Sørg for å ha premier som deltakerne ønsker seg og få gjerne trykket egen profilering på de.
  2. Corn hole: et relativt nytt fenomen i Norge, men må absolutt ikke undervurderes. Lag en scoreboard og kontakt hovedvinner med en ekstra fin premie.
  3. Dart på snurrende skive: lag en snurrende dartskive med spennende premier! Utfordrende og uventet tvist på dart.
  4. Popcorn-maskin: popcorn er veldig populært og alltid en vinner blant deltagere med synkende energinivå! Bestill popcorn-beger med egen profilering så vet alle hvor de skal henvende seg 😉
  5. VR-briller: om du ønsker å vise noe digitalt kan VR-briller være aktiviteten du bør satse på!
  6. Kaffe: vi nordmenn elsker kaffe og sier sjelden nei takk til en rykende fersk kopp. Sørg også her for å ha egen profilering så de vet hvor kaffen kommer fra.
  7. Demonstrasjon: vis de besøkende hva du gjør. En demonstrasjon kan ofte være mer effektivt enn en godt innøvd pitch!

PS: Husk å sjekk at du har plass til aktiviteten på standen din, eller be arrangøren om ekstra plass!

Trenger du flere tips til messeaktiviteter eller utforming av messestand? Send oss en mail da vel 👉 post@isipisi.no