Trykksaker

Trykksaker er fremdeles like aktuelt nå som det var på 1990-tallet – tro det eller ei 😉 De leveres i alle mulige formater og kvaliteter. Fra enkle visittkort til gigantiske bannere – og absolutt alt der imellom. En godt utformet trykksak med fokus på relevant innhold er fremdeles en god og viktig investering.

Visittkort
Flyers og DM
Brosjyrer, hefter, kataloger
Notatbøker

Bannere og storformat
Plakater
Rollups

Emballasje
Butikkmateriell
Kalendere
Skriveunderlag

Trykksaker gir uendelige muligheter og kan være med på å heve og understreke inntrykket av merkevaren din. Våre grafiske designere har mange års erfaring med å utforme trykksaker i alle mulige formater og materialer. De vil også være behjelpelig med å gi råd om hvilke kvaliteter etc du bør velge på din trykksak.

Hvilket inntrykk ønsker du at mottaker skal sitte igjen med av dine trykksaker?

Noen av våre kunder ønsker en enkel flyer uten at den skal ha noen annen funksjon enn å informere, andre kunder ønsker en flyer som skal gjenspeile bedriften 100% både i design og materiale. Her har valg av riktig trykk teknikk på for eksempel egnet papir alt å si for hvordan sluttresultatet blir. Det finnes en rekke trykkemetoder å velge mellom, som offsettrykk, digital spotlakk, foliepreg, blindpreg eller stansing/formskjæring. Vi hjelper deg gjerne med å finne det rette alternativet for deg.

Med tanke for miljøet

Så langt det lar seg gjøre ønsker vi å bruke lokale trykkerier. Trygt for oss og deg, bærekraftig og effektivt! Hvilke fordeler det har for miljøet og samfunnet når man velger å trykke i Norge kan du lese om her: Trykt i Norge. Dersom du ønsker ekstra fokus på miljøvennlige trykksaker kan vi blant annet tilby trykksaker som trykkes med miljøvennlig trykkfarge og papir som er bærekraftig produsert. Enkelte av våre leverandører tilbyr også mulighet for å CO2-kompensere for papirforbruk. Et av de viktigste poengene ved å velge materiell levert fra Norge er at vi har bedre kontroll på både at trykkfargen er miljøvennlig, men også at arbeidsforholdene er i hht den standarden vi forventer. Man unngår også de miljøkonsekvensene det vil ha ved å bruke lange transportveier f.eks med fly eller lastebil.

Kontakt oss for mer informasjon

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om hva vi kan hjelpe deg med når det kommer til trykksaker? Kontakt oss!