Trykksaker

Trykksaker er fremdeles like aktuelt nå som det var på 1990-tallet – tro det eller ei. De leveres i alle mulige formater og kvaliteter. Fra enkle visittkort til gigantiske bannere – og absolutt alt der imellom. En godt utformet trykksak med fokus på relevant innhold er fremdeles en god og viktig investering.

Visittkort
Flyers og DM
Brosjyrer, hefter, kataloger
Notatbøker

Bannere og storformat
Plakater
Rollups

Emballasje
Butikkmateriell
Kalendere
Skriveunderlag

trykksaker

Trykksaker gir uendelige muligheter og kan være med på å heve og understreke inntrykket av merkevaren din. Våre dyktige grafiske designere har mange års erfaring med å utforme trykksaker i alle mulige formater og materialer og hjelper deg gjerne med å finne ditt uttrykk. De vil også være behjelpelig med å gi råd om hvilke kvaliteter etc du bør velge på din trykksak.

trykksaker

Trykksaker og etterlatt inntrykk

Noen av våre kunder ønsker en enkel flyer uten at den skal ha noen annen funksjon enn å informere. Andre kunder ønsker en flyer som skal gjenspeile bedriften 100% både i design og materiale. Her har valg av riktig trykketeknikk på for eksempel egnet papir alt å si for hvordan sluttresultatet blir. Det finnes en rekke trykkemetoder å velge mellom, som offsettrykk, digital spotlakk, foliepreg, blindpreg eller stansing/formskjæring. Ta kontakt med oss så hjelper vi deg gjerne med å finne det rette alternativet for ditt formål.

Trykksaker med tanke for miljøet

Så langt det lar seg gjøre ønsker vi å bruke lokale trykkerier her i Oslo. Trygt for oss og deg, bærekraftig og effektivt! Hvilke fordeler det har for miljøet og samfunnet når man velger å trykke i Norge kan du lese om her: Trykt i Norge

Dersom du ønsker ekstra fokus på miljøvennlige trykksaker kan vi blant annet tilby trykksaker som trykkes med miljøvennlig trykkfarge og papir som er bærekraftig produsert. Enkelte av våre leverandører tilbyr også mulighet for å CO2-kompensere for papirforbruk. Et av de viktigste poengene ved å velge materiell levert fra Norge er at vi har bedre kontroll på både at trykkfargen er miljøvennlig, men også at arbeidsforholdene er i hht den standarden vi forventer. Man unngår også de miljøkonsekvensene det vil ha ved å bruke lange transportveier f.eks med fly eller lastebil.

Kontakt oss for mer informasjon om trykksaker

Trykksaker trenger ikke være komplisert. Men dersom du sitter med spørsmål eller har noe annet du lurer på når det kommer til f.eks utforming må du gjerne ta kontakt med oss på telefon eller epost.