For Vita

Folie og dekor i Vita sitt nye hovedkontor

Brief

«Vi flytter kontoret og trenger foliering og merking i nye lokaler. Vi ønsker ikke tradisjonell frostet folie da vi ønsker å ha lyse gjennomgående lokaler. Hva har dere som ikke er «vanlig» og hva kan vi gjøre med de store tomme veggene våre?»

Vita sin nye profil, kilden til inspirasjon

I Vita sin nye profil fant vi mye fint og mange fine former. Formene ble inspirasjonen til folien som skulle på vinduene. Tanken var å bruke så lite folie som mulig, men samtidig holde HMS kravene til synlige glassflater. Det var også viktig at alle som var i fellesarealene ikke skulle kunne se hva som ble vist på skjermene. Vi valgte derfor en glassklar folie med ripple-effekt. Skjermene er levert av isiScreen. Denne folien slipper godt med lys inn, men gjør også slik at innsynet dempes betraktelig.

Valg av folie

Den utskårne folien er blank sort og er 90 cm høy, med god luft mellom linjene for å ikke dekke for mye av glasset. Ripple-folien er glassklar og har en effekt som gjør innsyn vanskelig, samtidig som den slipper inn mye lys. Folien matcher også profilen til Vita.

Les mer: Dette trenger du av profilering på kontoret!

Kast ballen til oss 🏀

Har du et prosjekt eller en idé du ønsker å gjennomføre? Kontakt oss i dag!