FOR Vita

Folie og dekor i Vita sitt nye hovedkontor

Brief

«Vi flytter kontoret og trenger foliering og merking i nye lokaler. Vi ønsker ikke tradisjonell frostet folie da vi ønsker å ha lyse gjennomgående lokaler. Hva har dere som ikke er «vanlig» og hva kan vi gjøre med de store tomme veggene våre?»

Vita sin nye profil, kilden til inspirasjon

I Vita sin nye profil fant vi mye fint og mange fine former. Formene ble inspirasjonen til folien som skulle på vinduene. Tanken var å bruke så lite folie som mulig, men samtidig holde HMS kravene til synlige glassflater. Det var også viktig at alle som var i fellesarealene ikke skulle kunne se hva som ble vist på skjermene. Vi valgte derfor en glassklar folie med ripple-effekt. Skjermene er levert av isiScreen. Denne folien slipper godt med lys inn, men gjør også slik at innsynet dempes betraktelig.

Valg av folie

Den utskårne folien er blank sort og er 90 cm høy, med god luft mellom linjene for å ikke dekke for mye av glasset. Ripple-folien er glassklar og har en effekt som gjør innsyn vanskelig, samtidig som den slipper inn mye lys. Folien matcher også profilen til Vita.

Les mer: Dette trenger du av profilering på kontoret!


Thor Andrew Christensen
THOR, PROSJEKTLEDER

Vi har jobbet lenge sammen med Vita både i deres butikker og på kontorene de sitter i. Denne gangen skulle de flytte til nye freshe lokaler og de hadde mange glass som det var ønsket folie på. Fordi lokalene var helt nye måtte vi finne en pen og smart løsning der vi ikke skjulte for mye av glassflaten eller lyset inn i lokalene. Etter noen korrekturer og folieprøver ble vi sammen enige om sort enkel utskåret folie sammen med ripple folien som ble lagt på møterommene. De resterende kontorene skulle kun ha utskåret folie med muligheten for både innsyn og utsyn. Folien er en krevende folie å legge, men med en god montør ble resultatet supert og kunden er fornøyd.

ARE BERG, CEO / ADM. DIR.

isipisi har levert foliering til våre kontorer. Vi utfordret isipisi ved at vi ønsket å bygge vår identitet inn i våre kjedelokaler, samtidig som møterom og kontorer skulle være funksjonelle i form av å slippe inn lys og innby til samarbeid. Videre ønsket vi å begrense innsyn og forstyrrelser i møterommene. Løsningen fra isipisi har virkelig levert både på det estetiske og funksjonelle, der elementer fra vårt kommunikasjonsmateriell og fysiske butikker har blitt tatt inn i løsningen. Vi er storfornøyde med både  den kreative utformingen, samarbeidet underveis i selve prosessen, montasjen og oppfølgingen i etterkant av leveransen.

Kast ballen til oss 🏀

Har du et prosjekt eller en idé du ønsker å gjennomføre? Kontakt oss i dag!