For Dentsu Creative

ZERoh! Sæft Taste Lab

Brief

«Vi skal ha en aktivering for ZERoh! og trenger hjelp til å designe og bygge en stand som skal stå utendørs i fire dager.»

Konsept

Markedsbyrået Dentsu, kom til oss med en forespørsel om å lage en stand for leskedrikken ZERoh!. Som en del av en større kampanje, ønsket de å lage en Sæft Taste Lab hvor folk kan komme å få gratis saft. Man plukker seg ut en saft i et utvalg av fem smaker, deretter blandes det inn isbiter og vann av en bartender, eller sæft-tender, om du vil 😉

Les mer: Kontaktløs sampling for Coca Cola Tour

Bar møter lab

I og med at standen skulle stå utendørs, var det flere ting å ta hensyn til i designprosessen. Faktorer som vind og nedbør gjorde at vi måtte tenke værbestandige løsninger, samtidig som det skulle se innbydende ut.

I arbeidet med ideen, designet vi en stand som både var funksjonell med låsbart lager, i tillegg som det skulle være et innbydende, interaktivt og lekent display av leskedrikk. God og synlig eksponering i høyden var også viktig, så her designet vi en krone på toppen, med store flater for branding. Ut mot fremsiden av standen gikk kronen ut i et overheng og fungerte som et tak for utstillingen.

Tønner

I lys av konseptet, laboratorium, kom vi på ideen om å bruke oljefat som en del av designet for å skape en følelse av industri og en illusjon av et eksperiment. Fatene skulle også fungere som bord for dispensere, fylt med fargerik, og fristende saft.

Disk

Fremfor standen satte vi opp en bardisk med to nedfelte kummer. Den ene kummen fungerte som en beholder for isbiter, slik at det skulle være effektivt å fylle i kopper. Den andre kummen var installert med en kran for å fylle vann i koppene. Uten tilgang på direkte vannforsyning, lagde vi en løsning med en batteridrevet pumpe med forsyning fra en mobil dunk.

Dentsu Creative sto for utarbeidelse av idé, konsept og gjennomføring av aktiveringen.

Kast ballen til oss 🏀

Trenger du hjelp til å designe en stand? Da høres vi, vel? 😜